Bazar

Sampon par fin pentru o coafura perfecta

sampon par fin profesional

Samponul pentru par subtire se confrunta cu un set foarte dificil de sarcini: pe de o parte, trebuie sa curete temeinic parul de sebum din zona radacinii, pe de alta parte, sa o faca delicat, sa hidrateze parul si, in acelasi timp, sa nu rupa firele de par. Daca incalca cel putin una dintre aceste cerinte, principala problema a parului subtire se va manifesta cu lipsa de volum si incapacitatea coafurii de a-si pastra forma. Acesta este scopul minim al unui sampon par fin. Scopul final este de a-l ingrosa, de a-l face vizual mai gros si mai plin. Curatarea parului fin este o chestiune foarte responsabila, necesitand echilibru pentru ca volumul sa nu aiba de suferit. Din fericire, astazi exista magazinul online beautyoneshop.ro care iti ofera un numar suficient de sampoane care sunt perfect echilibrate si care vizeaza in mod special ingrijirea parului fin, iar unele dintre aceste sampoane asigura, ca parul devine mai dens si vizibil mai gros.

Sampon par fin pentru par vopsit

Daca firele de par au „supravietuit” atacului chimic, este important sa il hidratezi intens. Aici ai nevoie de un sampon cu un pH special (mai mic): asta iti va permite sa pastrezi culoarea mai mult timp fara a afecta cuticula. Un sampon pentru par fin vopsit este realizat pe baza unei tehnologii unice, care prelungeste efectul vopsirii si, in acelasi timp, restabileste parul. Suvitele dupa spalare stralucesc, iar culoarea devine mai stralucitoare.

Sampon par fin pentru par deteriorat, decolorat

Daca ai fire slabite si deteriorate, un sampon par fin te va ajuta sa il refaci. Este usor de creat volum dupa aplicare, desi produsele de restaurare tind sa ingreuneze parul. Pentru un par natural, subtire si lipsit de volum, intreaga linie de sampoane pentru par fin de la beautyoneshop.ro este perfecta. Un astfel de sampon, de asemenea, pregateste parul pentru coafare si ofera protectie UVA/UVB.

Iarna, parul subtire sufera din cauza aerului uscat, din cauza coafarii frecvente si de purtarea constanta a caciulii. Prin urmare, apare efectul static, lipsa de stralucire si fragilitatea. Un sampon par fin fara greutate bazat pe un complex de ingrediente pentru nutritie si hidratare intensa, va reface umiditatea necesara a parului uscat, mentinand in acelasi timp volumul.

Proprietarii de par fin trebuie uneori sa-si spele parul zilnic.  Intr-o astfel de situatie, ai nevoie de produsul potrivit – de exemplu, un sampon par fin profesional. Este potrivit pentru utilizarea zilnica deoarece are o formula blanda. Produsul curata delicat si hidrateaza intens, face parul elastic, il disciplineaza usor si ofera volum natural. Pentru parul subtire, se recomanda un sampon par fin profesional. Un astfel de sampon nu usuca parul, deoarece contine componente de ingrijire pe baza de extracte de plante.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top