Bazar

Flori decorative pentru orice interior al casei

flori decorative

Plantele din casa inveselesc, incanta privirea si oaspetii. In mod surprinzator, chiar si bloggerii de interior cunoscuti, ale caror apartamente si case sunt admirate de sute de mii de abonati, decoreaza adesea incinta cu flori decorative. Amplasate cu competenta in designul interior, florile decorative vor aduce proprietarului ei nu mai putina placere decat florile adevarate. In plus, un astfel de decor va completa orice camera, deoarece exista multe variante si stiluri.

Flori decorative pentru hol

Decorand casa cu flori decorative, nu se poate ignora prima incapere din casa – holul de la intrare. Chiar daca are o dimensiune modesta, alegerea unui decor potrivit cu flori decorative este destul de realista. O vaza frumoasa cu un buchet ingrijit poate fi asezata pe o masa langa oglinda. Completeaza compozitia cu lumanari sau cutii pentru lucruri mici. Decoratiile pot avea nu numai o functie estetica, ci si una practica: elementele functionale selectate corect sunt usor de utilizat, si prin urmare, ofera confort in zona de intrare.  Holul de la intrare si un coridor larg sunt un loc grozav pentru plantele artificiale mari in jardinierele de exterior. Cu ajutorul lor, poti chiar sa creezi o atmosfera de strada confortabila. Holul, de obicei lipsit de lumina soarelui, nu este cel mai bun loc pentru plante vii, dar florile decorative pentru casa se simt minunat aici.

Flori decorative pentru sufragerie

Livingul este un domeniu imens pentru experimentarea cu decorul florilor decorative. Aici este important sa creezi un spatiu confortabil pentru petrecerea timpului liber si relaxare in cercul familiei. Compozitiile de flori artificiale sunt asezate pe masute de cafea, rafturi, console, langa semineu. Poate fi un decor de masa Biedermeier, cand vine vorba de design clasic, sau un buchet modern minimalist din sticla sau metal. O tehnica comuna sunt compozitiile imperecheate, de exemplu, un buchet luxuriant si un cos suspendat sau o coroana pe usa cu aceleasi flori. Arata grozav un decor sezonier si festiv, cu flori si fructe artificiale in camera de zi. Primavara, acestea sunt ramuri inflorite de mar si cires, primule, crocus, narcise, lalele, iar toamna – frunze stralucitoare, dalii, spiculeti, dovleci si mere coapte. Florile decorative in ghiveci pentru aer liber sunt, de asemenea, relevante pentru decorul camerei de zi. Daca este suficient spatiu, pe podea sunt asezate jardiniere cu palmieri, copaci, flori cu petale si frunze mari.

Flori decorative pentru dormitor

Dormitoarele sunt rareori decorate in culori stralucitoare. De cele mai multe ori decorurile sunt in culori linistite, calme, care te pregatesc pentru relaxare si odihna. In acelasi sens, ar trebui sa alegi flori decorative pentru dormitor. Se prefera compozitiile pastelate, cu contururi moi, netede, verdeata discreta. Culorile populare sunt alb, crem, piersica, albastru, roz praf, liliac. Un mic buchet de flori decorative pe noptiera sau o compozitie pe masa de toaleta, va incanta privirea.

 

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top