Stiri

Samsung Galaxy Fold este disponibil in oferta Vodafone

Vodafone Romania ofera, incepand de astazi, noul Samsung Galaxy Fold. Primul telefon pliabil al celor de la Samsung ofera o experienta de utilizare inedita datorita design-ului pliabil, a ecranului generos Dynamic AMOLED, Infinity Flex Display, si al camerei foto-video versatile.

Diagonala ecranului noului Galaxy Fold masoara 4.6” in momentul in care smartphone-ul este pliat. Utilizatorii pot utiliza pana la trei aplicatii simultan pe Galaxy Fold. Astfel, acestia vor avea o experienta vizuala ampla datorita diagonalei de 7.3”. In plus, noul Samsung ofera continuitate pe cele 2 ecrane, orice aplicatie deschisa in ecranul secundar putand fi continuata pe cel principal.

Noul smartphone al producatorului sud-coreean ofera un sistem de camere cu sase obiective foto: o camera frontala, doua camera pozitionate in interior si trei camera amplasate pe spate. Acestea din urma includ un obiectiv de 16MP Ultra Wide, 12MP Wide si 12 MP telephoto. Utilizatorii au posibilitatea de a fotografia rapid, cu o singura mana, prin intermediul camerelor frontale si a celor din spate atunci cand smartphone-ul este pliat.

Galaxy Fold dispune de o baterie dubla de 4.380 mAh care asigura o autonomie prelungita. Acumulatorul optimizeaza automat utilizarea energiei in functie de aplicatiile care ruleaza in acel moment.

Smartphone-ul are 12GB memorie ram si 512GB spartiu de stocare.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top