Revelion 2019 Iasi
Evenimente

Saptamana Inimii 2014

Saptamana Inimii 2014
Fundatia Romana a Inimii si Societatea Romana de Cardiologie, in parteneriat cu Forumul National de Preventie, Athletic CardioClub si Rotary District 2241 se bucura sa anunte Saptamana Inimii, sarbatorita in perioada 28 septembrie- 6 octombrie 2014, celebrand astfel Ziua Mondiala a Inimii – eveniment ajuns la a 13-a editie.

Cu aceasta ocazie organizam in 25 de orase din tara o serie de activitati dedicate preventiei bolilor cronice netransmisibile (dintre care bolile cardiovasculare reprezinta 50%).

La Iași, duminică 28 septembrie 2014, pe traseul rond Agronomie-Supercopou, cluburile Rotary, Rotaract si Interact din Iași în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași, organizează un cros pentru toți ieșenii indiferent de vârstă.

Traseul din Iași are o lungime de 1 km, cu punct de plecare Rond Agronomie, final Parc Copou.

Cei patru președinți ai Cluburilor Rotary din Iași continuă tradiția menținerii orașului nostru pe harta celor care s-au implicat în sprijinirea programului de prevenție al bolilor cardiovasculare. În fiecare an, de Ziua Mondială a Inimii, colegii medici cardiologi din cele patru cluburi, sprijiniți de medici rezidenți au inițiat programe de prevenție și prezentare a riscurilor pe care le reprezintă bolile cardiovasculare. La succesul manifestării noastre, contribuie atât membrii ROTARACT și INTERACT ai celor patru cluburi, cât și studenți din anii terminali de la Universitatea de Medicină ”Grigore Th. Popa” din Iași – Nicușor Păduraru, președintele ROTARY CLUB IAȘI.

Lansarea traseului va avea loc duminică, 28 septembrie 2014, ora 10:30, prin organizarea unui cros, la care sunt invitați toți locuitorii orașului Iași.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.curatatorie incaltaminte iasi Iasi

 
To Top