Evenimente

Ziua Internationala a Cafelei 2014

Sâmbătă şi duminică, 27 şi 28 septembrie 2014, iubitorii de cafea vor fi răsfăţaţi cu evenimente pe gustul lor. În acest an, Palas Mall a creat un CD aniversar, în ediţie limitată, dedicat Zilei Internaţionale a Cafelei, cu 14 melodii care completează perfect compania licorii negre. Cântecele în varianta demo pot fi ascultate pe www.palasmall.ro, în secţiunea Ziua Internaţională a Cafelei. Genul abordat este electro-swing, cu influenţe chill out. CD-ul este oferit cadou clienţilor care îşi savurează cafeaua în locaţiile din ansamblul Palas: C House Lounge Cafè, Café Papillon, Cărtureşti, Chef Galerie, CTS Corner, Fenice Palas, Filicori Zecchini, Graffiti Cafe, La Corniche, La Cupola Pasticceria & Bar, La Folie Boulangerie, Librarium, Madison, Moo Café & Backery, Platz Bierhaus, Play Again Bowling, Quartz Café Lounge, Royal Tea & Coffee, Shanghai, Square Café, Yo Yogurt.

În cele două zile, la etajul 1 al Atriumului Palas Mall vor putea fi admirate tablouri realizate din boabe de cafea. Lucrările tip mozaic vor evidenţia portrete ale personalităţilor importante şi imagini ale clădirilor celebre din întreaga lume.

În aceeaşi perioadă, amatorii de artă, maşini şi cafea, vor avea ocazia să participe la un eveniment care le îmbină pasiunile. La etajul 1 al Atriumului Palas Mall va fi prezentată expoziţia „Morning Coffee – cars fueled with coffee”, care reuneşte lucrări realizate de artistul Adrian Mitu. Arhitectul pasionat de designul auto a oferit o altă abordare cafelei de dimineaţă, folosind-o pentru a crea, timp de un an, picturi spectaculoase.

Duminică, cei care vor să se relaxeze în Palas Mall se vor bucura şi de un Café Concert. De la ora 17.00, cele mai frumoase melodii interpretate la harpă vor încânta publicul prezent în zona Intersport, iar programul va continua cu un spectacol oferit de Rawanne. Surpriza serii este un concert inedit, susţinut de violoncelistul Răzvan Suma, interpreta Analia Selis şi chitaristul Julio Santillan. Spectacolul face parte din turneul naţional „Vă place tango?”, care va debuta pe scena Palas Mall. Evenimentul este unic, fiind prima oară când un turneu este dedicat în exclusivitate tangoului interpretat în mod tradiţional, aşa cum se întâmpla în Argentina, ţara unde s-a născut la sfârşitul secolului XIX.

Tot cu ocazia Zilei Internaţionale a Cafelei, în perioada 26 – 28 septembrie, Scae România caută la Palas Mall cei mai buni barista din regiune. Vineri, în zona Intersport, cei interesaţi să se înscrie la competiţia cu aromă de cafea pot participa la workshop-uri, iar sâmbătă se vor desfăşura întrecerile din cadrul Regional Barista Competition. Duminică, maeştrii în arta cafelei vor oferi demonstraţii de brewing, ibrick, latte art şi coffee in good spirits. Scae România este Asociaţia de Cafea de Specialitate din România, afiliată la Asociaţia Europeană de Cafea de Specialitate, şi are ca scop principal promovarea culturii şi a preparării acestei licori.

Partenerul principal al regionalelor de barista este compania Horeca Expert, importatorul exclusiv al brandului de cafea Filicori Zecchini. Sponsorii concursului sunt La Spaziale, Malkonigh prin Partener Coffee Service, Ecoreca, Axa Porcelaine, Zuzu, Brita, La Fântâna, Monin, Chairry. Demonstraţiile de latte art şi coffee in good spirits sunt sponsorizare de grupul Bibas, Segafredo şi Dalla Corte, iar cele de brewing sunt în parteneriat cu Hario, prin CTS Corner. Sponsorul special este Hot Spot Coffee.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.curatatorie incaltaminte iasi Iasi

 
To Top