Stiri

Șase tipuri de șosete de care chiar nu ne putem lipsi

Deși poate părea surprinzător pentu unii, șosetele se compun în categorii multiple, alcătuite la rândul lor de subcategorii. Astfel, am întocmit rapid o sinteză a celor mai cunoscute șase tipuri de șosete. Iată care sunt acestea:

Șosete Dirty
Acest nume face trimiteri către mesajele imprimate, produsele fiind adesea decorate cu cranii sau desene îndrăznețe, care de regulă sunt mai puțin disponibile în magazinele fizice, în ciuda cererii ridicate.

Șosete Scurte
Celebrele șosete scurte se comercializează individual dar și la set și se pretează pentru o multitudine de situații, de la mers la alergat folosind încălțăminte sport până la ținute smart office care permit o pereche de șosete discretă, care abia se zărește de după marginea superioară a încălțămintei.

Sunt disponibile la seturi care includ între 3 sau 10 perechi și sunt alcătuite adesea din bumbac și/sau alte materiale precum poliamidă sau elastan. Este recomandată utilizarea doar în condițiile în care temperaturile o permit, fiind super apreciate ca și șosete de damă.

Șosete Lungi
Probabil cele mai cunoscute șosete de pe planetă, au scris istoria în campanii militare, fotografii celebre sau întruniri politice la nivel înalt. Sunt acel tip de șosete pe care le-au apreciat bunicii noștri, le vom îndrăgi și noi, iar următoarele generații le vor folosi cu siguranță în continuare. Asta pentru că sunt clasice și nu se vor demoda vreodată, indiferent de trendurile care apar și dispar. Cel mai probabil sunt ultra cunoscute ca și șosete pentru bărbați.

Șosete Amuzante
Ca o scurtă completare, este vorba despre șosetele cu mesaje sau desene amuzante care se diferențiază de șosetele dirty prin faptul că de regulă nu există elemente grafice îndrăznețe. Aici putem include șosete cu personaje de desen animat, legume sau fructe stilizate sau orice fel de ilustrare grafică a unor elemente neconvenționale dar amuzante. Această categorie este preferată deopotrivă de părinți, dar și de copii.

Șosete Casual
Prezente în garderoba bărbaților dar și a femeilor, șosetele casual sunt confortabile și vin inclusiv în variante inedite de culori sau materiale. Indiferent de dimensiune, model sau material, șosetele casual își confirmă reputația de fiecare dată, oferind o experiență confortabilă și relaxantă. Deci chiar dacă sunt șosete damă sau șosete de bărbați, modelele casual

Șosete Medicinale
Șosetele medicinale reprezintă o categorie aflată în creștere ca și popularitate în mediul online și se referă la un tip de șosete fără elastic care nu obstrucționează în vreun fel circulația sanguină și sunt recomandate persoanelor care suferă de afecțiuni din care putem să amintim diabetul zaharat.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top