Buna Ziua Iasi

Scaunele auto Isofix – ce sunt și de ce ar trebui utilizate

Există mai multe evenimente care ne marchează viața. Unul dintre ele este acela când vă dați seama că veți da viață. Acesta este un moment mult așteptat și memorabil, după care se schimbă întreaga viață de zi cu zi și obiceiurile părinților. Întreaga pregătire pentru întâmpinarea noului membru al familiei este destul de distractivă și palpitantă, dar este, de asemenea, stresantă și trebuie gândită foarte bine.

Câteva lucruri importante și ușoare de pe lista necesară a bebelușului sunt hainele, produsele cosmetice, scutecele și multe alte articole mici și ușor accesibile. Este însă mai important să abordăm și ajutoarele părinților în anumite situații.

Acestea includ căruciorul, scaunul auto și scaunul de alimentare. Necesită de mai mult timp și bani, deoarece reprezintă o investiție mai mare și mai durabilă.

Atunci când caută lucruri pentru copil, părinții ar trebui să fie atenți la fiecare detaliu. Este important ca tot ceea ce aleg să fie de înaltă calitate și, mai presus de toate, sigur.

Pentru proprietarii de mașini, apare rapid întrebarea „Ce scaun pentru copii să aleg?”. Varietatea pe piață este imensă, dar urmând cerințele potrivite pentru scaun îl veți găsi pe al dvs.

Stabiliți care sunt parametrii mașinii dvs., opțiunile pentru atașarea scaunului, dacă materialul său este ușor de curățat, care sunt avantajele și dezavantajele sale, dacă îndeplinește toate standardele actuale. Cu toate acestea, cea mai importantă cerință dintre toate este dacă îndeplinește siguranța necesară pentru copilul dumneavoastră.

Atunci când alegeți un scaun pentru copii, pariați pe unul cu sistemul Isofix.

Ce este?

Isofix este un standard internațional pentru montarea unui scaun auto fără utilizarea centurilor de siguranță. Acesta este unul dintre cele mai rapide, mai ușoare și mai sigure moduri de atașare, atașând cârlige duble la inelele Isofix ale mașinii.

Pentru mai multă siguranță, poate exista o așa-numită ancoră sau picior, care este utilizată pentru a stabiliza partea din față a scaunului. Piciorul coboară din fața scaunului și se poziționează ferm pe podeaua mașinii. La ancoră, lucrurile stau altfel. Aceasta este situată pe spatele scaunului și trebuie atașată la un inel, care este situat în spatele scaunelor auto. Cu toate acestea, nu fiecare mașină are un astfel de inel.

Odată ce ne vom familiariza cu esența acestui sistem, vine o altă întrebare.

De ce să alegeți scaune Isofix?

În primul rând, faptul că această opțiune de montare oferă o protecție excelentă pentru cei mici este de cea mai mare importanță. Se consideră că este cu până la 70% mai sigură decât alte metode posibile.

Un alt factor important este că instalarea este extrem de ușoară și rapidă, iar riscul de a o face incorect este minim.

Nu vă faceți griji dacă îl aveți în mașină. Acest sistem european este menținut la toate mașinile fabricate după 2006. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că este suportat și la modelele de bază. Pentru a vă asigura că totul este în ordine, verificați plăcuța de înmatriculare a mașinii sau dacă există inele instalate între scaune și spătaruri.

Faceți alegerea dvs. având încredere în scaune Isofix . Este o investiție grozavă și nu foarte mare, care vă va însoți în călătorii scurte și lungi. De asemenea, vă garantează securitatea și liniștea sufletească necesare.

Echipa KIDSO a avut grijă să vă ofere cele mai bune opțiuni, care sunt, de asemenea, practice și elegante. Pe site-ul lor kidso.ro puteți alege între oferte funcționale și convenabile. Există multe sugestii pentru băieți și fete de vârste diferite.

Scaunele auto nu numai că arată excelent, dar sunt și accesibile. Ai încredere în ei. Calitatea produsului și siguranța copilului dumneavoastră sunt garantate datorită sistemului Isofix.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top