Stiri

Se apropie ziua ei și nu știi cu ce să o surprinzi? 5 cadouri care nu vor da niciodată greș

Zilele trec și se apropie cu pași repezi ziua cea mare. Ai impresia că timpul trece, parcă, împotriva ta. Ai epuizat toate ideile ce ți se păreau geniale și care, credeai tu, că ar fi reușit să o impresioneze până peste cap. Ea nu îți spune ce și-ar dori, te lasă pe ține să ghicești, însă tu chiar nu ai nici cea mai vagă idee în ceea ce privește cadoul ei de anul acesta. Ajungi să-ți întrebi prietenii, colegii de serviciu, poate chiar și rudele și nimic? Cauți pe internet, însă ești tot nemulțumit de ceea ce găsești? Nimic într-atât de măreț încât să o impresionezi pe partenera ta?

Ești confuz și nu știi ce să alegi? Iată 5 cadouri care nu vor da niciodată greș!

  • Cosmetice

Deși poate părea un cadou destul de clasic, ca orice femeie, partenera ta, cu siguranță va aprecia gestul. Oferindu-i în dar un set din cosmeticele ei favorite, ai toate șansele să o impresionezi peste măsură. Gestul va demonstra atenția pe care o acorzi tu detaliilor ce o vizează pe ea, iar acest aspect nu poate aduce decât o reacție pozitivă și multă admirație. 

  • Smartphone

Să dăruiești un smartphone nu va niciodată o idee rea. Chit că îl iei pentru design interesant, funcționalități performanțe sau, pur și simplu, pentru camera cu mulți megapixeli, iPhone 14 de pe altex.ro rămâne alegerea favorită, în materie de dispozitive electronice. Achiziționat la pachet cu o pereche de earpods, prietena ta îți va trece gestul pe lista cadourilor memorabile. Dacă nu te pricepi în a alege modelul sau tipul smartphone-ului pe care ți-ar plăcea să-l iei, poți consulta articolele publicate deja în blogurile de specialitate sau chiar să apelezi la ajutorul angajaților, pe care îi vei găsi în magazinele de electronice. 

  • Călătorie

Ce ai zice de un sejur într-o destinație în care niciunul dintre voi nu a mai fost până acum? Un loc însorit, pe o plajă dintr-o insulă îndepărtată? Sau, în cazul în care sunteți împătimiți ai senzațiilor țări, sejurul poate implica și o oprire la un parc de distracții, unde vă puteți distra. Indiferent de destinația pe care o vei alege, această sugestie de cadou reprezintă, fără doar și poate,  o  minunată oportunitate de a realiza o conexiune puternică cu persoană iubită. 

  • Bijuterii

Între femei și bijuterii va există mereu o atracție puternică. Ce femeie nu iubește bijuteriile? Astfel, dacă ți-a trecut prin minte să îi cumperi partenerei tale la ceas aniversar o bijuterie sau poate chiar un set de bijuterii, să fii sigur că ești pe drumul cel bun. Strălucitoare, rafinate și pline de glamour, accesoriile prețioase vor stârni mereu aprecierea unei femei. Alege să cumperi bijuterii cât mai speciale, decorate cu pietre prețioase și modele aparte, astfel încât iubita ta să se bucure de un cadou pe măsură farmecului său.

  • Cărți

În cazul în care partenera ta se numără printre cei ce iubesc să savureze o cafea aromată, liniștită, într-un fotoliu comod, în timp ce parcurg un conținut interesant, află că o carte va reprezenta pentru ea un gest de mare semnificație. Dacă îți dorești să o surprinzi cu adevărat, încearcă să îi achiziționezi un abonament pe o platforma de cărți online, pe o perioada cât mai îndelungată sau realizează muncă de detectiv și află care ar fi autorul pe care ea și l-ar dori să îl întâlnească. Cu siguranță, i-ar rămâne întipărită în minte, o amintire de acest fel. 

Lasă-te inspirat de sugestiile prezentate anterior și fă totul din inima! De asemenea, indiferent de ce vei alege să achiziționezi, nu uită să completezi darul tău cu un buchet imens de trandafiri!

Sursă foto: unsplash.com

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top