Stiri

Secretele sistemelor industriale de dedurizare a apei

Ce este un dedurizator industrial de apă?

Somra este un furnizor din Romania de dedurizatoare de apă pentru uz casnic și industrial, gama noastră largă de dedurizatoare și piese de schimb sunt concepute special pentru sistemul dvs. de apă de la mărcile de renume mondial, inclusiv Kinitico, Bluesoft, Clack și SMR. Gama noastră constă atât din unități simple, cât și din duplex, împreună cu o gamă completă de piese de service și piese de schimb, toate disponibile pentru cumpărare online cu livrare în ziua următoare.

Dedurizatoarele de apă industriale au o gamă largă de beneficii, inclusiv reducerea întreținerii și extinderea duratei de viață a echipamentului dvs. existent, eliminarea depunerilor de calcar și reducerea consumului de energie.

Acestea sunt de obicei utilizate în:

Birouri Comerciale;

Spitale;

Spălătorii;

Hoteluri.

Service și întreținere

Nu numai că vă putem întreține instalația de epurare existentă – consultați pagina noastră de service pentru echipamente, avem și o echipă de ingineri calificați în instalații cu sediul în Romania, care sunt capabili să instaleze noul dvs. dedurizator industrial de apă pentru dvs., dacă aveți nevoie.

Cât costă un dedurizator comercial de apă?

Factorii care influenteaza pretul unui dedurizator industrial de apa sunt: Tipul, dimensiunea, caracteristicile și marca determină cât costă un sistem de dedurizare a apei. Afla preturile actualizate ale dedurizatoarelor industrial de apa aici: https://www.somra.ro/3-dedurizatoare .

Tip – Există dedurizatoare de apă pe bază de sare și fără sare (acesta din urmă este cunoscut și sub denumirea de „condiționare de apă“). De obicei, dedurizatoarele de apă pe bază de sare sunt mai scumpe.

Dimensiune – Cu cât apa dumneavoastră este mai dură și cu cât folosiți mai multă cantitate zilnică, cu atât mai mare ar trebui să fie dedurizatorul de apă – pe bază de sare sau nu. Debitul de joacă, de asemenea, un rol important aici. La urma urmei, vrei să poți să-ți pornești mașina de spălat, să faci duș și să deschizi robinetul din bucătărie, toate în același timp, fără a pierde presiunea.

Caracteristici – Sigur, unele caracteristici cu care pot veni produse mai scumpe sunt clopote și fluiere inutile. Ceea ce ar trebui să aveți în vedere, totuși, este un dedurizator de apă cu un cap de control digital care permite configurarea și monitorizarea ușoară. De asemenea, doriți un sistem de contorizare care se regenerează pe baza utilizării anterioare a apei, mai degrabă decât pe baza de cronometru. O unitate cu regenerare temporizată folosește întotdeauna aceeași cantitate de apă și sare pentru a-și reîncărca patul de rășină, indiferent cât de saturată este de fapt. Prețul inițial ar putea fi cu câteva sute de dolari mai mic, dar operarea costă mai mult pe termen lung. Menținerea apei și a sării la un nivel minim este, de asemenea, mai bună pentru mediu. Apropo, acest lucru se aplică doar dedurizatoarelor tradiționale de apă sărată.

Brand – Există câteva mărci cu adevărat scumpe care percep prețuri scandaloase pentru produse și servicii pe care fie nu le doriți sau nu aveți nevoie, fie care pur și simplu nu sunt mai bune decât ceea ce are de oferit concurența. În afară de asta, vă recomandăm să alegeți una dintre mărcile populare care și-au dovedit-o de-a lungul anilor – gândiți-vă la Kinetico sau Clack. Citeste mai mult despre dedurizatoare industriale Kinetico pentru filtrarea si tratarea apei aici : https://www.somra.ro/16-sisteme-dedurizare-kinetico .

În general, ar trebui să țineți cont de faptul că nu toate dedurizatoarele și balsamurile de apă pentru întreaga casă sunt create egale. Un produs cu un preț mai mic se poate uza mai repede, având astfel nevoi mai mari de întreținere și necesită reparații costisitoare (și invers).

Desigur, prețurile pentru aceleași modele pot varia, de asemenea, destul de semnificativ de la un retailer la altul.

Avantajele si beneficiile dedurizatoarelor de apa industriale

Și, în sfârșit, amintiți-vă că un sistem solid care funcționează corect se va amortiza pe viitor:

Previne acumularea de calcar. Acest lucru se adaugă la longevitatea aparatelor dvs. de casă, cum ar fi încălzitorul de apă, precum și sistemul dvs. de instalații sanitare pentru costuri reduse de întreținere.

Schimbătoarele de căldură vor funcționa mai eficient.

Puteți face economii la articole de toaletă, detergenți și alte produse de curățare datorită spumării îmbunătățite.

Somra.ro este unul dintre cei mai mari și mai experimentați furnizori de echipamente de apă din Romania. Suntem capabili să oferim o gamă completă de servicii de tratare a apei și să stocăm o gamă masivă de echipamente și piese de schimb, cele mai multe disponibile pentru cumpărare online.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top