casti de copiat
Blog

Sedintele foto in familie – un prilej de bucurie

Sunt multe momente in familie care merita apreciate! Ne place sa ne intalnim, cu totii, la o masa, un eveniment sau pur si simplu ne place sa ne adunam toti la un loc, sa mai povestim intamplari din viata noastra.

Nu trebuie sa astepti neaparat o ocazie speciala, poti sa te vezi cu familia si rudele oricand simti nevoia sa intaresti acea legatura spirituala, care va defineste. Aceste intalniri sunt cele care iti reincarca bateriile si iti ridica moralul, pentru ca famila este cea care va fi mereu alaturi de tine in momentele bune, dar si in cele mai putin placute.

Pentru faptul ca familia ne este mereu alaturi, ne ajuta sa ne ridicam, sa ne gasim linistea interioara sau pur si simplu sa fie acolo, sa ne ghideze din umbra, ce-ar fi sa le facem si noi, celor dragi, o surpriza placut si amuzanta in acelasi timp? Ce-ar fi sa le oferim o sedinta foto familie, un prilej perfect pentru inca o intalnire cu toti – verisori, unchi, matusi, bunici, parinti. Poti sa pastrezi sedinta foto secreta pana in ultimul moment, dupa ce v-ati adunat in locul stabilit. Asa surpriza va fi mai mare si la final o sa va alegeti si cu un album foto, ca amintire.

Sedintele foto alaturi de copii, aniversarile, petrecerile, sarbatorile de Craciun sau sarbatorile pascale petrecute cu cei dragi – toate aceste momente chiar merita propriul album foto. In ziua de azi, toata lumea detine un aparat foto sau un telefon cu o camera foto cel putin decenta, dar nu se compara cu talentul unui fotograf profesionist, care va sti sa surprinda fiecare detaliu important. Fotografia de familie este din ce in ce mai rara, ce-ar fi sa readucem la viata acest obicei – in acest fel, cu fiecare an care trece, puteti sa vedeti in tabloul de familie emotiile traite in momentul respectiv.

De ce sa faceti o sedinta foto cu toata familia? Deoarece fiecare familie este deosebita si are o dinamica proprie, unica, o alura aparte. Fiecare dintre voi aveti caractere diferite, iar rolul fotografului profesionist va fi sa surprinda acest caractere intr-o fotografie. De aceea este fotografia de familie atat de speciala, dar din pacate din ce in ce mai subapreciata: nu surprinde numai oamenii si momentele traite de acestia, ci surprinde emotii, trairi, si infatiseaza relatia stransa dintre membrii familiei voastre. Peste ani, poate un album foto de acest fel va intari si mai mult relatiile dintre voi, de fiecare data cand il rasfoiti.

Nu astepta o ocazie speciala pentru a te intalni cu cei dragi – puteti sa stabiliti orice data, in care stiti ca sunteti cu totii disponibili, ca sa va adunati impreuna la o masa, sa radeti, sa glumiti sau, de ce nu, sa luati parte la o sedinta foto in familie. La final, o sa adunati si mai multe amintiri frumoase, iar albumul este cel care va ramane marturie a acestor intalniri – ca sa va reaminteasca cat de uniti sunteti si cat de unice si diferite sunt toate momentele voastre impreuna.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top