casti de copiat
Blog

Forta de munca intretine lumea si viata

Munca intretine lumea si viata si asigura functionarea ireprosabila a societatii, iar acestea nu sunt cuvinte mari sau lipsite de acoperire.
Ce ne-am face fara brutarul care ne asigura painea cotidiana sau fara cei care treiera graul si il transforma in faina? Am fi pierduti fara medicul care se lupta cu moartea sa ne dea inapoi viata si sanatatea, cand acest lucru este posibil, fara profesorul care lumineaza mintile, dar si fara cei care ne daruiesc prin truda lor imaginea unui oras curat in fiecare dimineata.

Toti oamenii de pe planeta asta presteaza o activitate utila, fara de care ar aparea disfunctii cu consecinte grave.
Forta de munca strainatate este pusa in valoare de firmele care mediaza intre ea si angajator si o plaseaza acolo unde este nevoie de ea.

Personalul angajat in resurse umane trebuie sa fie bun psiholog si sa conceapa cele mai potrivite teste pentru a descoperi si abilitati, dar si caractere.
Muncitorul perfect este cel care are si pricepere in domeniul sau de activitate, dar poseda si un caracter frumos si nu-i va face probleme angajatorului sau. Firma Jordanriver.eu are cei mai buni specialisti care fac asta pentru firmele, companiile si fabricile din Romania sau pentru persoanele fizice care doresc sa angajeze muncitori din Asia.

Este posibil sa fii fascinat de universul asiatic, de cultura acestor nativi. A avea un muncitor din acesta lume langa tine inseamna a deschide porti catre ceea ce iti place. El te poate invata limba sa, cum sa pregatesti mancarea in stil asiatic, dar te va initia si in mentalitatea acestor oameni. Muncitorii straini contribuie decisiv la schimburile culturale, desi aparent acest aspect scapa atentiei.

De la filipinezi aflam cum se imbraca oamenii din tara aceea indepartata, cum isi aranjeaza parul si ce sarbatoresc. Ne place sa stim la ce tin ei mai mult, daca isi exteriorizeaza sau nu sentimentele. Despre englezi stim din filme ca detin o politete proverbiala, isi ascund cu grija sentimentele si sunt mari amatori de ceai.
Despre filipinezi stim ca sunt muncitori, omenosi si cam atat, dar avem timp sa invatam, cand vom fi aproape de ei. Femeile iubesc copiii si sunt cele mai atente bone din lume, de asemenea foarte bune gospodine.

Cum ne faciliteaza totusi Jordanriver.eu accesul pe piata internationala de munca?

1.Ne pune la dispozitie un formular in care sa ne scriem lista de dorinte: numarul de muncitor dorit, calificarile acestora, experienta, vechimea, varsta. Fara sa facem discriminare, o persoana trecuta de 56 de ani nu mai face fata ca bona sau ca ospatar intr-un local foarte aglomerat la orele de varf.

2.Ne solicita informatii complete despre drepturile salariatilor si oportunitatile posturilor.

3.Cadem de acord daca ne implicam direct sau indirect in recrutare sau avem incredere in selectiile lor si doar asteptam forta de munca in tara. Testare directa se face la fata locului si presupune deplasarea in strainatate, iar cea indirecta se face cu ajutorul internetului.

Chiar in acest moment, in care tu ai nevoie de muncitori ca de aer, dar nu-i gasesti, la capatul lumii asteapta forta de munca pregatita sa te satisfaca 100%. Aplica dovedind incredere maxima si vei fi rasplatit pentru asta!

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top