Diverse

Servicii si piese GSM de cea mai buna calitate!

Fara nici o urma de indoiala, cele mai utilizate gadgeturi in viata de zi cu zi, sunt smartphone-urile si tabletele. Acestea de-a lungul timpului au evoluat extrem de mult facandu-ne viata de zi cu zi mult ma usoara, ajutandu-ne atat pentru relaxare, cat si pentru comunicare sau informare.
Achizitionarea unui astfel de device nu reprezinta un efort financiar pe care sa-l putem face chiar zi de zi, astfel ca trebuie sa ne comportam cu aceastea ca atare, astfel incat sa ne putem folosi de ele o perioada cat mai indelungata.

Desi mai toti producatorii fac adevarate eforturi pentru a le imbunatatii din punctul de vedere al rezistentei, ei bine acestea nu pot deveni 100% indestructibile, fiind necesara o protectie suplimentara care consta de obicei intr-o husa de protectie, de preferat anti-soc, dar si intr-o folie fie de sticla fie din silicon pentru protejarea ecranului.
Nici in acest fel nu putem spune ca un telefon sau o tableta sunt complet indestructibile, insa posibilitatea de a le strica este mult mai mica.
Trebuie ca in primul rand, cu sau fara aceste accesorii pentru protectie, sa fim foarte atenti la felul cum le utilizam, deoarece intr-un simplu moment de neatentie vom fi nevoiti sa facem o vizita la un service GSM, sau in functie de dauna, chiar sa inlocuim gadget-ul.

 


Ei bine, daca suntem in situatia in care inlocuirea sa nici nu intra in discutie si dorim repararea fie a smartphone-ului, fie a tabletei, atunci avem nevoie de un service serios si de incredere, care utilizeaza scule profesionale dar si piese GSM de cea mai buna calitate, astfel incat sa putem fi siguri ca investitia nu va fi facuta in zadar.
Cele mai problematice componente care pot fi distruse in urma unui soc, sunt capacul spate care este in majoritatea cazurilor din sticla, ecranul care si acesta este de asemenea din sticla, iar mai apoi daca socul este suficient de puternic, urmeaza display-ul care este si cel mai costisitor de inlocuit.

Daca va aflati intr-o situatie in care aveti nevoie de o interventie asupra unui smartphone ori tableta, sfatul meu este sa apelati la echipa Protableta.ro unde veti beneficia de cele mai bune servicii la cel mai bun raport pret/calitate.
Nu cu mult timp in urma am apelat si eu la serviciile acestora la indemnul unui prieten, cand dintr-o intamplare nefericita am reusit sa sparg sticla atat de pe partea din spate, cat si de pe ecran de la smartphone-ul proaspat achizitionat.
Fiind patit in trecut de diverse service-uri GSM care m-au dezamagit, trebuie sa recunosc ca nu aveam prea multa incredere, in special datorita sumei nu tocmai mici pe care urma sa o investesc, insa deoarece a fost vorba de sfatul celui mai bun prieten, desi aveam emotii cu privire la rezultatul final, am apelat la cei de la Protableta.ro si mare mi-a fost mirarea in momentul in care am fost pentru a doua oara la acestia, sa imi ridic telefonul reparat.

Totul arata perfect si nu exista nici cea mai mica urma care sa tradeze faptul ca au fost efectuate interventii asupra lui. Arata exact ca in momentul in care l-am scos din cutie, adica impecabil, fara nici cea mai mica urma de uzura.
Ii recomand cu toata increderea, indiferent de problema pe care o are smartphone-ul dumneavoastra. In plus, pe langa comercializarea pieselor pentru telefoane sau tablete, aici puteti gasi piese si pentru laptop-uri.

Cu ajutorul lor va puteti inlocui orice componenta a device-ului, fie ca este vorba despre touchscreen telefon mobil, display telefon mobil, ansamblu telefon mobil, touchscreen tableta, display tableta, ansamblu tableta, incarcator telefon, mufa alimentare tableta, baterie telefon, baterie tableta si asa mai departe. De asemenea, veti beneficia si de toata consultanta si tot suportul tehnic pentru solutionarea problemei.
Am fost si inca sunt extrem de multumit de treaba facuta de cei de la Protableta.ro, deoarece telefonul arata impecabil dupa reparatii, ca nou as putea spune si se comporta de asemenea la fel. Cu siguranta si pe viitor daca voi mai intampina astfel de probleme, voi apela fara nici cea mai mica emotie tot la serviciile Protableta.ro, deoarece din punctul meu de vedere aceasta echipa merita din plin prin prisma calitatii care este una superioara si preturilor care sunt mai mult decat avantajoase, atat pentru piese/componente, cat si pentru manopera.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top