Diverse

Servicii vidanjare Bucuresti combat contaminarea

Zilele trecute au fost inundatii mari la bunicii mei. Casa mare si solida din caramida a fost inconjurata din trei parti de apa, fiind transformata intr-o veritabila insula. Doua valcele au venit cu lespezi mari si busteni din padure, in timp ce raul care curgea peste drum de acasa a trecut si el soseaua dupa ce  s-a umflat nepremis de mult. Doua autoturisme au devenit mormate de fiare vechi sub forta apei: unul era nou si foarte scump, altul, o Dacie veche, rezistenta si buna la toate.

Bunica mea avea o toaleta in curte si grup sanitar in casa, stiind ca la batranete  nu va mai putea iesi si noaptea din casa.

Putul absorbant betonat si acoperit, fantana la o distanta respectabila de canalizare, toate pareau la locul lor pana la prima inundatie serioasa.

Apele au venit pana la geam si toti din casa au stat sechestrati pana in zori, iar dupa ce apele s-au retras, veceul disparuse. Capacul greu al putului absorbant fusese dat cu furie la o parte si acesta era plin cu mal. Se intelege ca toata mizeria a curs in curte, in beci si in apa din fantana.

Dezastru ecologic, nu alta! In mod sigur ca totul este contaminat in jur.

La asta m-am gandit cand am sunat la Calypsomono.ro să solicit servicii vidanjare Bucuresti.

Ploile torentiale din ultima perioada fac ravagii si mi se pare mult mai eficienta o fosa septica decat un put absorbant, iar in ambele vidanjarea trebuie facuta la timp, cu mijloace mecanizate si canalizarea spalata cu grija cu pompa cu vid sau pompa de inalta presiune.

Cand timpul este frumos nu ne gandim la modul in care apa poate fi agent care sa contamineze totul: aerul, panza freatica, solul, curtile noastre betonate. Colaborez cu firma prezentata mai sus de cand se ocupa de vidanjare si de toate lucrarile necesare pentru canalizare si la firma la care lucrez. I-am studiat cu atentiepe salariatii firmei si am vazut cat de atent se ocupa de tot! Utilajele pe care le folosesc nu raspandesc mirosul in atmosfera, nu murdaresc vecinatatile, iar specialistii sunt prompti si bine pregatiti.

Faptul ca detin utilaje si echipamente moderne se reflecta in gama variata de servicii premium pe care o ofera. Iata in ce situatii poti suna la ei sa soliciti o programare:

-cand s-a infundat canalizarea si dezastrul este iminent. Este ideal sa suni la primele semne, sa nu suporti mirosul pestilential si sa nu ti se murdareasca locuinta sau curtea. Ei realizeaza aceasta operatiune mecanizat, asa ca nu ai sa vezi muncitori murdari in curtea ta si nu si motive sa te simti vinovat de inconfortul lor.

-in cazul in care doresti sa depistezi problemele canalizarii si vrei sa iti faca o inspectie video a acesteia sau cand doresti o curatare in profunzime si spalare mecanizata a acesteia. Astfel de igienizari se impun ca in baie si la bucatarie sa nu mai fie mirosurile acelea urate care se raspandesc in toata casa, inclusiv in sufragerie, cand iti este lumea mai draga.

-reabilitarea retelelor de canalizare. Se intampla adesea ca tevile sa se sparga sau sa se infunde din cauza pietrelor care se depun pe peretii lor. Mai exista canalizari foarte vechi cu tevi din fier rosii de rugina si acestea necesita schimbare neaparata fiind in pericolul de a se ingauri.

-executie racorduri canalizare. Exista canalizare publica in zona ta si esti scutit de grija putului absorbant si a fosei septice, dar trebuie sa te legi de sistem. Ei iti rezolva problema in cateva minute. Echipa lor nu se compune din muncitori care pierd vremea si pe care ii vezi cu zilele prin curte, ci de oameni hotarati sa termine repede treaba, sa mearga la alta lucrare conform programarii.

-consiliere vidanjari, curatare si inspectie

-vidanjare separatoare grasime.

Toate acestea sunt facute prompt si cu maxima seriozitate, iar clientii sunt 98% multumiti de serviciile lor.

Fac acum apel la toti oamenii care au puturi absorbante in curte si care au si vecini in jurul lor: solicitati acum vidanjari fiindca se anunta inca perioade cu fenemene meteorologice extreme!

Indepartati materialele care ar putea contamina aerul si pamantul din jurul caselor si fiti prevazatori!

O programare se poate obtine cu usurinta, fie in urma unui apel telefonic, fie printr-un e-mail sau completand formularul online pus la dispozitia vizitatorilor.

 

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top