Diverse

Cum sa alegi proteza de box Knockout

Atunci cand vrei sa te antrenezi mai intens si sa devii un luptator mai bun, echipa Knockout Store iti vine acum in ajutorul tau cu gama completa de casti de box de la brandul propriu dar si de la Venum, King, Bad Boy pentru ca tu sa ai un nivel ridicat de protectie cand faci sparring.

Daca si tu iti doresti sa ai mai multa protectie in ring sau la sesiunile dure de sparring si mai ales sa eviti accidentarile urate, iti recomandam casca de box Knockout Twister care este realizata din piele naturala pentru un plus de protectie si o senzatie de confort.

Cand vrei sa iti alegi casca trebuie sa fi atent sa alegi marimea ideala – aici trebuie sa iti masori circumferinta capului tau si sa incerci casca inainte de achizitie.

Marimea castii de box depinde de la brand la brand si este de la S pana la M. Mai trebuie sa te asiguri ca viitoarea casca va sta fixa pe cap cand esti lovit pentru a nu-ti ingreuna vederea si confortul.

Dupa care trebuie sa vezi tipul de casca de box – aici ne referim stric la aceasta casca pentru sparring – care este mai mare si mai butucanoasa pentru un plus de protectie pentru pometii tai si tampla. Dupa care trebuie sa stii ca sunt casti de box open face care sunt pentru cei mai avansati care vor sa aiba mai multa vizibilitate si un plus de protectie.

Mai putem sa gasim acele casti de box de tip face saver care ofera cel mai ridicat grad de protectie dar din pacate vizibilitatea este redusa. Ele sunt foarte cautate mai ales de catre incepatorii in sporturile de contact cand vor sa se antreneze mai intens.

Trebuie sa mai stim ca spuma difera de la diverse tipuri de casti de box – cele care au mai multa spuma au si grad de protectie ridicat, in schimb castile face saver sunt ideale pentru cei care vor protectie mare.

Vezi si gama completa de proteze dentare de box Knockout si de la Venum care sa iti ofere un grad ridicat de confort si protectie.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top