Bazar

Sampon impotriva caderii parului – Cel mai bun medicament

sampon impotriva caderii parului de la Beauty One Shop

Pentru normalizarea problemelor care nu sunt asociate cu bolile, un remediu excelent este un sampon impotriva caderii parului. Principala sa actiune este de a ingusta foliculii de par si de a intari radacina, ceea ce previne pierderea mecanica. Astfel de tipuri de sampoane contin o cantitate imensa de proteine si vitamine si toate acestea intaresc buclele si le fac mai groase, le confera densitate si elasticitate. Un sampon impotriva caderii parului are si efectul de a adauga volum, nu impovareaza firele, le fac usoare si aerisite, creand un efect vizual de densitate.

Samponul impotriva caderii parului creeaza o pelicula protectoare invizibila care elimina porozitatea si astfel previne uscarea si buclele fragile, si de asemenea, le protejeaza de razele nocive ale soarelui. Majoritatea acestor produse sunt medicinale si au proprietati farmacologice, care includ vitamina PP, arginina, Panthenol si multe altele. Printre cele mai comune ingrediente naturale care ajuta la stoparea caderii parului si se gasesc in sampoane, se numara algele, acid lactic etc. De asemenea, merita luat in considerare faptul ca, pentru a obtine un rezultat, este mai bine sa cumperi mai multe produse unidirectionale, de preferinta de la acelasi producator.

Sampon impotriva caderii parului – Beneficii

Poti cumpara un sampon impotriva caderii parului de la Beauty One Shop la cele mai bune preturi din magazinul online beautyoneshop.ro. Samponul impotriva caderii parului protejeaza perfect parul de factorii de mediu nocivi, hranesc si umplu parul cu umiditate, imbunatatesc circulatia sangelui si trezesc foliculii latenti. Pe langa toate acestea, sampoanele profesionale impotriva caderii parului au efecte mult mai placate, precum efectul de acumulare, restabilirea echilibrului hidro-lipidic al scalpului si, ca urmare, un par sanatos si stralucitor. O boala tricologica este caderea parului sau alopecia. Daca te confrunti cu aceasta boala, atunci, ar trebui sa mergi la un terapeut si un tricolog.

Primul va prescrie o examinare generala, al doilea – teste specifice care clarifica cauza cheliei. Pe baza recomandarilor, poti selecta deja un sampon special. Compozitia de baza a samponului impotriva caderii parului trebuie sa fie „buna” si sa contina multe componente de ingrijire (extracte din plante, vitamine, uleiuri esentiale, provitamine, proteine). In niciun caz nu ar trebui sa includa sulfati si parabeni agresivi, care sunt atat de neiubiti de firele de par sensibile. Astfel de sampoane pot subtia foliculii de par. Cele mai bune sampoane impotriva caderii parului sunt fara sulfati, deoarece nu contin substante care afecteaza negativ buclele si irita scalpul. Sampoanele profesionale impotriva caderii parului servesc ca un tratament pentru vindecarea scalpului si a radacinii firelor de par.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top