Stiri

Sfaturi pentru doamnele cu silueta XXL care cauta o rochie de seara

Chiar daca sunteti o persoana cu dimensiuni XXL, asta nu inseamna ca nu puteti arata uimitor intr-o rochie. Pentru acest lucru ar trebui sa tineti cont de cateva sfaturi.

Daca ne uitam in istorie, constatam ca in perioada Renasterii erau la moda femeile cu forme rubensiene. Asta ne ajuta sa luam in considerare cateva principii vestimentare din acea perioada.

  1. O rochie cu aspect de corset. Cautati o rochie care sa va micsoreze talia, incepand chiar de sub bust. Daca rochia nu are aceasta croiala, luati in considerare anumite accesorii cum ar fi o curea sau o esarfa pentru a crea aceasta silueta. Daca aveti deja o talie mica, scoateti-o in evidenta. Daca talia dvs este prea mare, creati o talie falsa prin folosirea accesoriilor.
  2. O fusta care e strimta in talie si larga in partea de jos. Acest tip de fusta creaza o silueta frumoasa, camufland burta si soldurile mari.
  3. Scoateti in evidenta partile corpului care va plac. Daca esti o femeie mai plinuta, nu inseamna ca trebuie sa te imbraci precum o maicuta. Puteti sa va scoateti in evidenta gatul sau bustul, ori alte parti ale corpului care va plac. Nimeni nu este perfect, dar evidentiind punctele forte ale siluetei, veti atrage mai putin atentia asupra celor care nu va plac.

Exista cateva stiluri de rochii xxl de ocazie care sunt recomandate doamnelor mai plinute. Incercati-le pe toate pentru a vedea  care dintre ele va creeaza acea silueta fantastica in forma de clepsidra.

  1. Rochia A-line are o structura asemanatoare cu litera A in majuscula: ingusta in partea de sus si larga de la sold, pana spre genunchi sau la talpi, in functie de lungime.
  2. Rochia Pintuck este una dintre cele mai recente tendinte. Este de fapt un stil modificat a rochiei A-line care are o fusta vaporoasa.
  3. Rochia parte-peste-parte este un model potrivit pentru femeile plinute, deoarece este reglabila pentru orice tip de corp si acopera formele foarte bine.
  4. Rochia Maxi este un stil care poate fi potrivit pentru o fata plus size. Asigurati-va ca mentineti o talie definita. Un decolteu deschis in partea de sus ajuta, de asemenea, pentru a compensa lungimea lunga a rochiei.
  5. Rochii clopot. In cazul femeilor cu un corp in forma de para, zona taliei si a feselor este cea mai proeminenta. Pentru ca rochiile sa arate bine, trebuie sa va concentrati atentia asupra fustei. Suprafata trunchiului poate fi ajustata, insa fusta trebuie deschisa la talie cu o croiala evazata sau cel putin cu o croiala suficient de voluminoasa pentru a crea o separare clara intre corpul superior si cel inferior. Volumul acestor croieli in talie va ajuta la ascunderea colaceilor, in timp ce combinatia cu trunchiul ajustat va ajuta la definirea formelor naturale intr-un efect de slabire.
Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top