Reduceri

Show arhitectural 3D in Noaptea preturilor virusate la Centrul comercial Felicia

În data de 21 august, începând cu ora 21.00 și până la ora 01.00, în Centrul comercial Felicia din Iași se va organiza Noaptea prețurilor virusate, eveniment ce marchează finalul sezonului de reduceri, dar și finalul campaniei ”Prețuri virusate la Felicia”.
Din dorința de a se diferenția pe aceeași piață, dar și de a se poziționa ca un centru comercial ce vine în întâmpinarea preferințelor clienților săi prin metode diferite și originale, atracția principală a serii va fi un spectacol de proiecții arhitecturale 3D, organizat în premieră în orașul Iași. Timp de 60 de minute, spectatorii vor putea urmări iluzii optice și proiecții spectaculoase pe clădirea Centrului comercial Felicia.
Și pentru că imaginile au un farmec aparte atunci când sunt susținute de fundalul muzical potrivit, atmosfera va fi întreținută de Sean Jay Dee.
Evenimentul va avea loc odată cu lăsarea întunericului, începând cu ora 22.00, în parcarea Centrului comercial Felicia și se va continua cu o seara prelungită de cumpărături.
Cei care vor să ia o pauză de la cumpărături sau cei care nu au plănuit shopping în seara respectivă, se vor putea înscrie și participa la o competiție Nintendo Wii ce se va organiza în paralel, în zona food-court.
Toți participanții vor beneficia de o serie de reduceri speciale în magazinele centrului comercial, iar transportul către zonele Tătărași, CUG, Rond Dacia, Billa (în intervalul orar 22.30 – 01.30) este gratuit.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top