Evenimente

Show Fashion cu Alin Gălăţescu la Palas, 13 iulie

Vacanţa de vară a început cu promoţii ispititoare la Palas Mall, iar pasionaţii de shopping vor avea încă un motiv de bucurie. În acest week-end, îndrăgita destinaţie de recreere îşi răsfaţă clienţii cu un spectacol de modă oferit de stilistul Alin Gălăţescu.
Sâmbătă, 13 iulie 2013, de la ora 19.00, cei prezenţi în Parcul Palas vor fi încântaţi cu o explozie de culoare şi ritmuri de vacanţă. Analistul de modă Alin Gălăţescu va recomanda iubitorilor de shopping cele mai noi tendinţe din acest sezon, în cadrul Summer Fashion Show. Prezentările de modă vor fi realizate cu noile colecţii ale brandurilor din Palas Mall: Lavande, New Look, Camaϊeu, Motivi, LC Waikiki, Tom Tailor, Lee Cooper, Celio, Oodji, Jolidon, Il Passo, Staccato, Musette, Otter, Accessorize şi Meli Melo. Modelele vor defila pe podiumul din grădina publică Palas în ţinute ideale pentru vacanţa de vară, selectate de invitatul special Alin Gălăţescu.

Cunoscutul stilist va coordona şi realizarea unui catalog de modă cu trendurile verii, oferind astfel sfaturi de fashion pe care clienţii Palas Mall le pot aplica la cumpărături. Piesele vestimentare şi accesoriile în tendinţe alese de analistul de modă sunt din magazinele Palas Mall, acum la promoţii de până la 70%.

Pentru a face cât mai plăcute sesiunile de shopping, de vineri până duminică, între orele 17.00 – 19.00, periplul clienţilor prin magazinele Palas Mall va fi acompaniat de cele mai cunoscute refrene interpretate la pian.

Sfârşitul de săptămână petrecut la Palas îi va înveseli şi pe cei mici. Duminică, 14 iulie, de la ora 18.30, în zona KidsLand din parc, prichindeii se vor întâlni cu personajele din „Capra cu trei iezi”, spectacol prezentat de Teatrul de Păpuşi „Aşchiuţă”.

Surprizele continuă pentru pasionaţii de cumpărături şi pe blogul Palas Mall. Până pe 16 iulie, cei care îşi prezintă cât mai atractiv ţinutele pentru o ieşire la piscină vor fi premiaţi cu invitaţii de două persoane la Apollo Summer Lounge. Cele mai stylish 12 comentarii vor fi câştigătoare. Mai multe detalii sunt disponibile pe blogul Palas Mall: http://blog.palasmall.ro.

Palas Mall le înveseleşte concediul clienţilor săi cu promoţii atrăgătoare şi evenimente fashion pentru cumpărături la modă!

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top