Stiri

DOR – uși de interior – Cel mai nou showroom de uși în Iași

DOR - usi de interior

Showroom DOR din Iași: Soluții de calitate pentru uși și parchet. Suntem entuziasmați să anunțăm deschiderea noului showroom DOR în Iași! Acest spațiu a fost conceput pentru a oferi clienților noștri acces la cele mai calitative și durabile soluții pentru uși și parchet, combinând funcționalitatea cu estetica pentru a transforma orice spațiu într-un cămin confortabil și primitor.

În showroom-ul DOR din Iași, veți găsi o varietate de opțiuni pentru uși de interior și exterior, inclusiv design-uri elegante și moderne, precum și soluții glisante pentru cei care caută o abordare mai contemporană. De asemenea, oferim o gamă largă de parchet de înaltă calitate, potrivit pentru toate gusturile și stilurile.

Showroom-ul DOR din Iași este mai mult decât un simplu magazin; este o sursă de inspirație pentru cei care doresc să își renoveze casa. Experții DOR sunt pregătiți să ofere consultanță personalizată pentru a vă ajuta să găsiți soluțiile perfecte pentru spațiul dumneavoastră.

DOR - usi de interior

Vă invităm să vizitați noul showroom DOR din Iași și să descoperiți de ce sunt lideri în domeniul ușilor și parchetului de calitate.

Pentru mai multe detalii, inclusiv programul de vizitare și datele de contact, vizitați site-ul nostru sau sunați la 0728 353 535.

Adresa: DOR, Valea Lupului, DN28, nr 154A, Iași (vis a vis de Antibiotice))
Web: https://www.usi-dor.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/dordeinterior/
Telefon: 0728 353 535

DOR - usi de interior

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top