Stiri

Sistemele expoziționale – detalii de luat în calcul

Imaginea vizuală face totul. Ea este cea care captează atenția în proporție de peste 90% și fie că vrem sau nu să recunoaștem, această premisă este universal valabilă. Mereu suntem atrași de ceea ce vedem, de ceea ce captează ochiul nostru, de imaginea pe care reușește să o cuprindă. Ochiul nostru ar putea, la fel de bine, să capteze și acele sisteme expoziționale, precum roll-up-urile sau pereții publicitari extensibili, care sunt creați special pentru a atrage atenția.

Atfel, pe lângă faptul că aceste elemente sunt făcute de oameni cu experiență, ele sunt gândite strategic, în așa fel încât orice ochi să cuprindă mare parte din informații, adică esența întregului element.

Și să fim sinceri, pe cine nu atrage un roll-up? Cât de bine dă acesta la public, mai ales în cadrul unui evenient? Răspunsul este de la sine înțeles, tocmai pentru că acesta este și scopul evidențierii lui. Un roll-up are rolul de a aduce la cunoștință fie sponsorii care stau în spatele evenimentului, fie oamenii din echipa de organizare care și-au dedicat timpul creării unui eveniment de calitate, care să rămână mult timp pe retina celui care a luat parte la un astfel de moment.

Ce este, de fapt, un roll-up? Un roll-up este, fără dar și poate, un sistem de afișaj retractabil, de sine stătător, cu un panou grafic imprimat flexbil, tocmai pentru a permite rularea sa în carcasa sistemului, acesta fiind prins de un tambur tensionat cu ajutorul unor arcuri. Astfel, datorită acestei părți tensionate, atunci când se utilizează, roll-up banner-ul va păstra mesajul grafic inscripționat în același plan. Acesta se poate folosi, de asemenea, oriunde, tocmai pentru că este flexibil și foarte ușor de transportat, premisă valabilă și în cazul pereților publicitari extensibili, care, la fel, reprezintă o parte foarte importantă din sistemul vizual al evenimentului.

Este evident faptul că imaginile mari atrag foarte mult atenția. La fel se întâmplă și în cazul pereților publicitari extensibili, cunoscuți și sub numele de pereți pop-up, care sunt foarte utili în realizarea unui fundal personalizat pentru o conferință sau, de ce nu, chiar și pentru compartimentarea unui stand expozițional. După cum ziceam și anterior, în cazul roll-up-urilor, atunci când se pune problema transportului ți a greutății, este mai mult decât evident faptul că aceștia sunt foarte ușor de transportat și montat, pentru instalarea unor astfel de pereți nefiind nevoie de personal calificat în domeniu.

Lejeritatea, calitatea și stilul vizual se îmbină în doar două elemente. Roll-up-uri sau pereți publicitari extensibili? Alegi una dintre variante sau le alegi pe amândouă?

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top