Stiri

Tu ești în pas cu tehnologia?

Ai observat cât de repede a voluat tehnologia? Ți-ai imaginat vreodată că vei putea face cele mai calitative poze, nu cu un aparat de fotografiat neapărat, ci cu ajutorul unui telefon, precum Huawei P20? Ti-ai fi imaginat, măcar puțin, că vechile calculatoare care nu arătau foarte bine din punct de vedere estetic vor ajunge să se modernizeze și să funcționeze pe baza unui procesoare, plăci de bază, memorii, plăci video, carcase sau alte componente PC mult mai bune?

Evoluția era inevitabilă, tocmai pentru că odată descoperit un lucru, cel care a dezvoltat ideea va ajunge la concluzia că da, este necesară o ascensiune, o îmbunătățire care să aducă ceva mai mult, ceva mai bun și mai calitativ. Un lucru sau un obiect care să creeze amintiri, un produs care să readucă zâmbetul pe buze, să imortalizeze momente și, cel mai important, să le și păstreze.

Cea mai inteligentă și rapidă metodă? Telefonul. Sfera telefoanelor a evoluat și ea foarte mult, în condițiile în care de la Nokia am ajuns să vorbim despre telefoane precum iPhone, Samsung, Huawei. Acest lucru este unul pozitiv, deoarece cu ajutorul unui telefon de calitate vei putea face multe. Vei putea fotografia, vei putea conversa cu prietenii apropiați, de aici sau din altă parte, vei putea lega prietenii noi, cunoscând tot felul de personalități, te vei putea bucura de un moment al tău ascultând muzică sau, pur și simplu, explorând internetul.

Spun acest lucru pentru că Huawei P20 are un procesor Octa-Core 2.36/1.8 GHz, 6 GB RAM și o cameră triplă 40+20+8 MP, Wi-Fi, respectiv 4G, ceea ce îl face să fie unul dintre cele mai calitative gadget-uri de pe piață. Nu în ultimul rând, acesta se remarcă și printr-o calitate a pozelor foarte ridicată, tocmai pentru ca tu să te poți bucura de experiențe de neuitat alături de prieteni, de care, mai apoi, să-ți amintești toată viața și printr-o lumină mai puternică, diversitatea culorilor de care dispune fiind unul dintre aspecetele care contează cu adevărat, cu atât mai mult cu cât, prin acesta, se reușește îmbinarea unui model nou și revoluționar cu cele mai bune imagini.

Și la fel cum orice gadget funcționează pentru că în spatele lui se află un mecanism care-l ajută, de precizat este faptul că la fel se întâmplă și în cazul PC-urilor. Componentele PC-ului sunt cele care formează un rezultat de excepție, tocmai pentru ca tu să te poți bucura de orice.

Te mai întrebat încă o dată, tu ești în pas cu tehnologia?

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top