Stiri

Smart Rent Solutions oferă spre închiriere echipamente și utilaje de construcții la prețuri competitive

Smart Rent Solutions (SRS) oferă spre închiriere diverse utilaje și echipamente de construcții performante, disponibile pe întreg teritoriul municipiului Iași și în împrejurimi. Acestea sunt ideale pentru realizarea a nenumărate lucrări, iar SRS asigură asistență specializată și livrare rapidă pentru fiecare în parte.

Închirierea utilajelor de construcții, acum mult mai eficientă

Smart Rent Solutions se dedică permanent pentru a oferi servicii de înaltă calitate sub forma închirierii de echipamente și utilaje de construcții. Alături de materialele utilizate, echipamentele de construcții trebuie să fie cât mai durabile și să asigure o bună desfășurare a lucrărilor pe șantier. Acestea trebuie să fie sigure pentru echipa de proiect și să contribuie la realizarea imobilelor rezistente în timp și în cazul fenomenelor neprevăzute.

Tocmai de aceea, SRS se asigură constant că produsele oferite sunt în perfectă stare de funcționare și pot crește eficiența pe șantier.

Unul dintre principalele utilaje disponibile în cadrul Smart Rent Solutions este reprezentat de un buldoexcavator CASE 580SV. Acesta dispune de diferite accesorii, cum ar fi un picon și trei cupe de 300 mm, 600 mm, respectiv 900 mm.

CASE 580SV este renumit pentru calitatea ridicată și pentru utilitatea acestuia. Buldoexcavatorul poate fi închiriat în Iași și în împrejurimi, fiind util în diverse procese, inclusiv spargere, piconare, săpături pentru fundații și șanțuri, transportul materialelor, decopertarea și nivelarea terenurilor, sau deszăpezire.

Echipamente de construcții performante

Smart Rent Solutions oferă spre închiriere diverse echipamente de construcții indispensabile în realizarea a nenumărate tipuri de imobile. La momentul actual, cele mai populare sunt schelele metalice, plăcile de cofraje și popii metalici.

Schelele metalice sunt foarte des întâlnite în lucrările de construcții, fiind un element cheie pentru buna desfășurare a astfel de procese. Acestea sunt ideale pentru izolarea pereților, construcția sau recondiționarea fațadelor și multe altele. Schelele metalice sunt livrate în cel mai scurt timp, iar închirierea acestora pentru o perioadă mai îndelungată poate reduce prețul total de închiriere semnificativ.

Popii metalici sunt deseori utilizați pentru susținerea temporară a pereților, planșeelor sau a sistemelor de cofrare. În cazul marii majorități a lucrărilor de construcție, popii metalici sunt absolut necesari pentru realizarea imobilelor de calitate și cu o rezistență ridicată.

Plăcile de cofraje sunt echipamente utilizate pentru susținere planșeelor în timpul execuției acestora. Astfel de plăci asigură realizarea planșeelor durabile și calitative, fiind indispensabile în domeniul construcțiilor.

Despre Smart Rent Solutions

Smart Rent Solutions (SRS) are principala misiune de a contribui la buna desfășurare a lucrărilor de construcție și recondiționare din municipiul Iași și din împrejurimi. SRS pune accentul pe calitate, eficiență și profesionalism, iar aceste calități pot fi observate cu ușurință în serviciile și produsele oferite de către companie.

SRS asigură închirierea echipamentelor și utilajelor de construcții pe toată perioada anului, asigurând asistență specializată și livrare rapidă la adresa dorită. Tarifele percepute de Smart Rent Solutions sunt competitive, modificându-se în funcție de perioada de închiriere a produselor oferite de companie.

Află mai multe și solicită o ofertă

Pentru a solicita o ofertă pentru închirierea echipamentelor și utilajelor de construcții, poți accesa website-ul Smart Rent Solutions sau poți contacta echipa SRS telefonic, la 0748 558 562.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top