Evenimente

SOFTVISION, Ziua Porților Deschise Iași, 23 martie

SOFTVISION, una dintre companiile IT cu cea mai rapidă expansiune din România, anunță planuri de dezvoltare și în acest an.
SOFTVISION invită specialiștii din domeniul IT, pe 23 Martie 2013, la sediul SOFTVISION Iași, din Șoseaua Națională, nr.23, începând cu ora 10:00, la evenimentul Open Day, menit să prezinte compania, echipa acesteia și noua locație.

Totodată, participanții la eveniment vor afla ultimele informații din domeniul IT, programul zilei incluzând prezentări despre iOS, Mozilla, Web, Android, Windows Phone susținute de către specialiști ai companiei, dar și discuții libere cu aceștia prin intermediul unor Tech Corners. Aceste Tech Corners vor fi organizate pe 6 domenii: .NET, iOS, QA, Android, Java, Web. Un punct interesant în cadrul zilei va fi o prezentare a “Silicon Valley, considerată “Mecca” unui software engineer, direcția din care provine impulsul tehnologic, locul unde te poți dezvolta într-o zi cât alții într-o viață” (Marius Baghiu –Manager Departament).

Evenimentul este organizat pentru a marca doi ani de la deschiderea sediului din Iași al companiei. Orașul Iași nu a fost o alegere întâmplătoare pentru a deveni primul birou din estul ţării, acesta fiind un centru universitar renumit şi cu tradiţie, o zonă cu un potenţial de dezvoltare mare, cu profesionişti în domeniul IT bine pregătiţi şi o piaţă de business în continuă creștere.

“Compania SOFTVISION este o comunitate de profesioniști în continuă creștere, care încurajează ideile creative și îndrăznețe. Evoluția SOFTVISION se datorează valorilor noastre: dorința de a crește împreună, motivarea pentru client și pasiunea pentru noutate.” (George Stan – Director General SOFTVISION)

SOFTVISION este o companie românească de dezvoltare software, cu sediul central în Cluj-Napoca şi birouri în Baia-Mare, Iași, Timișoara şi San Jose (California, SUA). Anul acesta SOFTVISION împlinește 15 ani. Încă din 1998, de la înfiinţare, suntem dedicaţi să furnizăm soluţii software offshoring/outsourcing customizate şi de o calitate ireproşabilă, clienţilor noştri din SUA şi Europa. SOFTVISION are în prezent peste 850 angajați iar în Iași compania a avut o ascensiune rapidă, în cei doi ani de la lansare ajungând de la 10 la 130 angajați. SOFTVISION este interesată să dezvolte proiecte și soluții inovative și eficiente pentru clienții săi, dar și să ofere posibilități multiple de dezvoltare a carierei pentru angajații săi. Posturile vacante pot fi vizualizate aici: http://www.softvision.ro/cariera/posturi-vacante.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top