Diverse

Solutia pentru inceputul unei afaceri de succes este Start-Up Nation!

Atunci cand doriti infiintarea unei afaceri, este foarte important sa studiati cu mare atentie nisa pe care doriti sa activati, astfel incat sa va puteti face un plan foarte bine stabilit pentru a va putea bucura de un start bun, fara a uita bineinteles de bugetul disponibil care trebuie sa fie bine impartit.

In cazul in care va doriti inceperea propriului bussines insa nu dispuneti de toata suma necesara pentru a va indeplini visul, exista solutia perfecta pentru nevoile dumneavoastra. Este vorba despre programul Start-Up Nation care se afla acum la cea de-a treia editie, program care a fost una dintre initiativele statului pentru a sustine antreprenorii la inceput de drum. Programul este disponibil si anul acesta cu un buget destul de generos.

Pentru a putea aplica la acest program si sa puteti avea o garantie ca lucrurile vor merge ca pe roate, veti avea nevoie de un plan extrem de bine pus la punct, fiind recomandat chiar sa cereti ajutorul unei echipe de profesionisti, precum sunt cei de la Morado Consulting.

Aceasta este o companie ale carei servicii se bazeaza pe consultanta oferita antreprenorilor care se afla la inceput de drum si care isi doresc infiintarea propriei afaceri. De asemenea, echipa Morado Consulting ofera servicii de cea mai buna calitate si in ceea ce priveste consultanta pentru IMM-urile care au nevoie sa-si extinda activitatea, prin accesarea fondurilor europene nerambursabile. Sunt astfel oferite servicii complete care constau in identificarea surselor de finantare optime, realizarea unui plan de afaceri eficient si care sa poata da roade pe termen lung, accesarea fondurilor nerambursabile, pana la consultanta in implementarea unui plan de afaceri.

Pe scurt, serviciile oferite de catre cei de la Morado Consulting, se rezuma la:

  • Consultanta pentru alegerea finantarii
  • Intocmire plan de afaceri si cerere de finantare
  • Consultanta pentru implementarea proiectului
  • Consultanta si asistenta post-implementare

Inclusiv in ceea ce priveste programul Start-Up Nation, Morado Consulting pot sa ofere consultanta de cea mai buna calitate, fiind vorba despre o companie experimentata si formata din oameni extrem de bine pregatiti in acest domeniu.

In special atunci cand discutam despre infiintarea unei afaceri si despre o suma importanta de bani, este recomandat sa apelam la toate posibilitatile care exista pentru a putea lua decizia optima si sa acceptam tot ajutorul care ni se ofera.

In general, cea mai des intalnita problema in cazul celor care doresc sa devina antreprenori, consta in suma de bani necesara pentru inceputul afacerii, caz in care acest program Start-Up Nation pentru care Morado Consulting ofera consultanta, poate reprezenta solutia cea mai avantajoasa, in special datorita faptului ca este vorba despre fonduri nerambursabile, fonduri de pana la 200.000 de lei cu o contributie proprie de 0%.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top