Evenimente

Încep spectacolele în aer liber la Amfiteatrul Palas! „Făt Frumos din Lacrimă” și „Take, Ianke și Cadîr” sunt primele piese de teatru propuse

Pe 14 și 17 iunie 2020, Amfiteatrul Palas găzduiește spectacolele Ateneului Național din Iași, „Făt Frumos din Lacrimă” și „Take, lanke și Cadîr”. În această duminică, cei mici sunt așteptați într-o lume de basm, cu personaje îndrăgite. Ne bucurăm împreună de evenimente, dar în siguranță, cu respectarea măsurilor de protecție și distanțare fizică.

Dor de teatru? Duminică, 14 iunie 2020, de la ora 17.00, Ateneul Național din Iași prezintă premiera „Făt Frumos din Lacrimă”, care îi invită pe copii să descopere o aventură ce a fermecat generații. Evenimentul va avea loc la Amfiteatrul Palas, iar pentru siguranța spectatorilor va fi păstrată distanțarea fizică prin reducerea locurilor disponibile, vor fi asigurate substanțe dezinfectante și purtarea măștii de protecție va fi obligatorie. Spectacolul este pus în scenă de Erica Moldovan și spune povestea cu final fericit a lui „Făt-Frumos din Lacrimă”, ce reuşeşte să-şi învingă fricile și să înfrunte personajele negative pentru marea dragoste.

Tot în Amfiteatrul Palasmiercuri, 17 iunie 2020, de la ora 19.00, pe scenă vor urca „Take, lanke și Cadîr”. Spectacolul, în regia lui Ion Sapdaru, surprinde prietenia dintre românul Tache, evreul Ianke și turcul Cadîr, trei negustori care își duc traiul modest într-un orășel de provincie, în bună înțelegere. Însă, viața lor liniștită este tulburată de povestea de dragoste dintre fiul lui Take și fiica lui Ianke. Spumoasa comedie va oferi zâmbete și relaxare.

Accesul la spectacole se face pe bază de bilet, care poate fi achiziționat online pe www.ateneuiasi.ro, la casieria Ateneului Național din Iași sau direct la locație, cu o oră înainte de începerea spectacolului, în limita locurilor disponibile.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top