Buna Ziua Iasi

Solutiile potrivite pentru toaleta unei scoli, in magazinul Sanito

O scoala este un spatiu in care exista zi de zi trafic intens si astfel multe lucruri se pot deteriora si uza in timp. Totodata, este un spatiu in care trebuie mentinut un nivel adecvat de igiena si curatenie iar pentru asta este nevoie atat de personal cu experienta cat si de produse si echipamente de calitate.

Copii sunt mult mai predispusi la contactarea de microbi si diverse boli si simptome daca sunt expusi la spatii murdare, neigienizate. De aceea, intr-o scoala este bine sa se faca dezinfectii perioadice iar spatiile precum toaletele sa fie igienizate zilnic. Pe langa asta, este nevoie si de echipamente potrivite care sa ajute la mentinerea curateniei dorite.

Contactul cat mai redus cu anumite suprafete ajuta foarte mult la pastrarea curateniei si a igienei iar in acest sens, in magazinul Sanito.ro avem la dispozitie tot ceea ce este nevoie pentru echiparea unei toatele dintr-o scoala, incepand cu capace de toaleta. Nu este vorba insa despre cele simple ci mai degraba despre capace de toaleta cu folie de unica folosinta.

Modul de functionare al unui astfel de capac este foarte simplu si foarte sigur. Avand la dispozitie senzorul pur si simplu trebuie trecem pana peste acesta iar folia va imbraca capacul exact atat cat este nevoie. De asemenea, dupa utilizate, folia uzata va fi taiata si aruncata automat. Astfel, nu va fi realizata nicio interactiune cu vasul de toaleta asa ca si acesta la randul lui va ramane curat mult mai mult timp.

Pe langa siguranta in utilizare, si intretinerea unui capac de toaleta inteligent este foarte simpla. Tot ceea ce este de facut este sa schimbam rolele de folie atunci cand acestea se termina, o sarcina care dureaza maxim un minut. In magazinul Sanito.ro avem la dispozitie o multitudine de modele, potrivite pentru diverse spatii. Calitatea superioara a acestora asigura o functionare optima pentru o perioada indelungata de timp.

In plus, alaturi de aceste capace inteligente putem utiliza si altele produse si echipamente disponibile in magazinul Sanito, precum sapunuri lichide, dezinfectanti, uscatoare de maini sau dozatoare de sapun. In acest fel, putem fi siguri ca fiecare persoana se poate bucura de confortul si siguranta de care au nevoie in ceea ce priveste sanatatea personala. Si consumabilele din hartie sunt la fel de practice si utile, avand e ales de la hartie igienica de calitate pana la prosoape de hartie pentru a ne sterge dupa ce ne spalam pe maini daca nu dorim sa utilizam uscatorul.

Zi de zi, in magazin apar noi oferte asa ca este bine sa fim cu ochii pe produsele care ne intereseaza pentru a le obtine la un pret si mai avantajos. Cu siguranta ca nivelul de igiena al unei toalete va creste foarte mult prin utilizarea acestui tip de capace si va putea oferi si un aspect modern oricarui astfel de spatiu. Si pentru ca multe dintre capace vin la pachet si cu role de rezerva, alegerea este mult mai simpla.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top