Buna Ziua Iasi

Spa Bucuresti te ajuta sa reintineresti si iti ofera servicii de exfoliere si masaj.

 

Mai intai te chinuiesc durerile. Apar pe negandite dupa 50 de ani si sunt insistente. Greu se lasa indepartate. Te dor genunchii, spatele, articulatiile, incheieturile mainilor si umerii. Suferinta este atat de mare, incat iti deformeaza degetele.

Apoi stii sigur ca trebuie sa indepartezi pielea moarta de pe tot corpul pentru a mentine igiena si sanatatea epidermei bune. Dupa o anumita varsta, pielea imbatraneste si moare mult mai repede, iar straturile sale nefunctionale necesita indepartare. Simpla spalare a corpului nu este suficienta, sunt necesare proceduri speciale de exfoliere, dar si produse destinate acetui proces. De pilda exista sapunuri solide speciale care pot indeparta straturile de piele moarta de pe corp.

Incerci si tu sa iti faci exfoliere acasa si masaj in zonele dureroase, dar nu se potriveste atmosfera de la tine cu cea de la spa Bucuresti. Am putea spune ca reusita oricarei terapii depinde 50% de atmosfera si de existenta unui spatiu adecvat.

Cand stai incordata cu urechea atenta sa nu te sune cineva la usa sau pe telefon, ce aromoterapie mai poate fi aceea? Tocmai cand incerci sa iti golesti mintea de probleme, te suna de la serviciu sa te certe ca nu ai terminat dosarul X. Sunt sigura ca nu te duci cu telefonul in mana la spa sau in cazul in care il iei, il inchizi in timpul procedurilor si il lasi la garderoba in geanta.

In mod cert ca multi au nevoie de educatie si in privinta telefoanelor mobile. Nu este elegant sa te duci cu ele deschise sau sa le butonezi zgomotos in urmatoarele situatii:

-la spa, salonul de cosmetica, doctor de familie, dentist, cand acesti specialisti se ocupa de tine

-in timpul slujbei de la biserica, a unei ceremonii sau sedinte

-cand soliciti o audienta unui superior

-la orele de curs, la activitatile de formare continua si la sedintele de lucru.

Merita sa te duci la spa pentru faptul ca scapi de telefon pentru 15-30 de minute. Apoi cineva specializat, cu inalta calificare si produse de calitate exceptionala se ocupa de tine.

Singur nu iti poti face nici exfoliere ca la carte, nici masaj ca la carte. Stiu oameni care, dorind sa scape de durere, isi maseaza singuri locurile cu probleme, dar o fac atat de bland, incat nu obtin niciun efect.

Un alt motiv pentru care nu trebuie sa ne facem singuri masaj si trebuie sa apelam la masaj Bucuresti? Sunt locuri in care este interzis sa se faca masaj, iar specialistii stiu asta, in timp ce persoanele neautorizate iti pot face rau fara sa vrea, masand partea corpului vulnerabila.

Ar fi ideal ca bucurestenii sa isi faca program la spa, dupa cum isi fac la salile de sport, fiindca merita atentie si ingrijire speciala.

Tratamentele faciale facute la centrul spa sunt 100% eficiente si doamnele ar trebui sa le acorde o atentie speciala. Facand regulat aceste proceduri tinem batranetea pe loc,  nimeni  nu ne va recunoaste varsta reala si ne vom conserva perfect si frumusetea, dar si sanatatea.

Lipsa timpului nu mai este o scuza, din moment ce astfel de centre exista si in Bucuresti.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top