casti de copiat
Stiri

Spalatorie de haine de tip “Self Service” la Palas

Spalatorie de haine de tip "Self Service" la Palas Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienţilor săi, activi şi cu preocupări multiple, în ansamblul Palas s-a deschis un laundromat. Situată la parterul clădirii United Business Center 3, curăţătoria Omniclean de tip „self service” este soluţia pentru cei care doresc să îşi îngrijească garderoba într-un mod profesional, economisind timp.
Noua locaţie Omniclean are o capacitate totală de 70 kilograme pe oră, punând la dispoziţie maşini de fabricaţie americană. Clienţii îşi pot alege programul de spălare adecvat, iar funcţionarea echipamentelor se realizează automat, comandată prin fise. Toate echipamentele sunt dotate cu dozatoare, care folosesc detergent lichid şi balsam profesionale, ce asigură un grad mai mare de curăţare şi au proprietăţi dezinfectante. Preţul este de doar un leu pe kilogramul de haine. Clienţii plătesc 10 lei sau 14 lei pe ciclul de spălare, în funcţie de capacitatea maşinii, incluzând detergentul şi balsamul.

Spalatorie de haine de tip "Self Service" la Palas

Laundromat-ul Omniclean oferă soluţii complete, punând la dispoziţia clienţilor şi servicii de uscare şi de călcare, dacă sunt solicitate. Personalul specializat este prezent în locaţie, pentru a asigura suportul necesar. În plus, ciclul de spălare rapid durează aproximativ 30 de minute, timp în care cei care aşteaptă pot accesa gratuit Internetul sau pot urmări emisiunile TV preferate.

Spalatorie de haine de tip "Self Service" la Palas

Spalatorie de haine de tip "Self Service" la Palas

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top