Stiri

Spații comerciale disponibile în Terminalul T4 al Aeroportului Internațional Iași

Aeroportul Internațional Iași anunță organizarea unei licitații pentru închirierea a două spații comerciale situate în Terminalul T4. Unul dintre spații este amplasat în zona publică, la parter, pe fluxul de plecări, iar celălalt se află în zona restricționată, la etaj, tot pe fluxul de plecări. Licitația va avea loc pe data de 3 iulie.

Detalii privind participarea la licitație

Documentația necesară participării poate fi obținută de la registratura Aeroportului, contra unei taxe de 100 lei. Ofertele trebuie depuse până pe data de 21 iunie, iar eventualele solicitări de clarificări pot fi transmise până pe 17 iunie. Ultima licitație organizată de Aeroport a vizat un punct de vânzare „self-service” pentru cărți, la care a participat o editură din București.

Caracteristicile spațiilor comerciale

Cafenea în Zona Publică:

  • Suprafață: 121 mp
  • Locație: Terminalul T4, parter, pe fluxul de plecări

Cafenea cu fumoar în zona restricționată:

  • Suprafață: 116 mp
  • Locație: Terminalul T4, etaj, pe fluxul de plecări

Procedura de depunere a ofertei

Ofertele trebuie depuse la registratura RA Aeroportul Iași, până cel târziu la data de 21 iunie 2024, ora 12:00, într-un singur exemplar. Este important ca documentația să respecte cerințele specificate în Caietul de sarcini. Pentru clarificări legate de documentația achiziționată, acestea pot fi trimise pe email la iasi@aeroport.ro sau depuse la registratura Aeroportului până la data de 17 iunie 2024, ora 12:00.

Aceste informații sunt detaliate în anunțul oficial al aerogării, care subliniază importanța respectării termenelor și a cerințelor specifice pentru o participare corectă și completă la procedura de licitație.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top