Stiri

Starbucks la Iasi pana la finalul anului

Starbucks la Iasi pana la finalul anuluiStarbucks este un concept iubit de toata lumea si in Romania exista 10 astfel de cafenele, din care 7 in Bucuresti si cate una in Constanta, Cluj-Napoca si Timisoara.
Saptamana viitoare se va mai deschide o locatie a celebrului brand american in Pipera, in cadrul Novo Park, unu complex de sapte cladiri de birouri detinut de omul de afaceri Liviu Tudor, ultima cafenea Starbucks deschisa in tara noastra fiind in Constanta la Maritimo Shopping Center.

Starbucks a intrat pe piata din Romania in anul 2007, la Bucuresti fiind prima cafenea din Europa Centrala si de Est, extinderea nu a avut loc chiar precum trebuia, ca drept dovada grecii de la Marinopoulos, au pierdut franciza lantului de cafenele in Romania, actionariatul fiind schimbat la inceputul acestui an cu un grup de mai multi antreprenori bulgari si compania-mama.

Starbucks are peste 20.000 de cafenele in 65 de tari si este cunoscuta pentru marca proprie de cafea dar si prin conceptul locatiilor ce este unic in lume. Oficialii brandului au anuntat ca pana la finalul acestui an doresc sa ajunga la 18 cafenele in Romania, ceea ce inseamna faptul ca Starbucks va avea sanse mari sa ajunga si la Iasi.

Nu este greu sa ne dam seama si unde se va deschide in Capitala Moldovei, mai ales ca omul de afaceri iesean, Iulian Dascalu a oferit spatii de inchiriere catre Starbucks in Iulius Mall-urile din Timisoara si Cluj-Napoca.

Starbucks la Iasi pana la finalul anului

Pe siteurile de specialitate au aparut deja locuri de munca pentru Starbucks din Iasi:

Descrierea postului

Acest post contribuie la succesul Starbucks prin furnizarea de servicii proprii, bauturi si produse de calitate si mentinerea unui mediu curat si confortabil in magazin.

Responsabilitati:

Responsabilitatile includ, dar nu se limiteaza la:

– Actioneaza cu integritate, onestitate si in cunostinta de cauza, promovand cultura, valorile si misiunea Starbucks. Pastreaza un aspect exterior calm pe durata perioadelor cu volum mare de munca sau evenimente deosebite.
– Asigura servirea tuturor clientilor Starbucks, punand “clientul pe primul loc” si interactionand cu acesta. Descopera si satisface nevoile acestora.
– Furnizeaza in permanenta bauturi de calitate, cafea boabe, si produse alimentare de calitate tuturor clientilor, respectand toate standardele din punct de vedere al retetelor si al modului de prezentare
– Contribuie la mediul de lucru pozitiv al echipei
– Respecta normele de sanatate, siguranta si curatenie pentru toate produsele.
– Urmeaza politicile si procedurile operationale ale Starbucks.
– Mentine locul de munca curat si organizat astfel incat toti partenerii pot localiza resursele si produsele cand au nevoie de ele.
– Mentine prezenta si este punctual in mod regulat si constant.
– Contribuie la instruirea noilor parteneri, imbunatatind performanta si oferind instruire.
– Recunoaste si incurajeaza realizarile personale si ale echipei folosind metodele pe care compania le pune la dispozitie.

Experienta necesara

– Experienta nu este necesara.

Cerinte:

– Abilitatea de a invata repede.
– Abilitatea de a intelege si indeplini instructiuni verbale si scrise, si a cere clarificari atunci cand este nevoie
– Puternice abilitati de comunicare
– Abilitate de a lucra in echipa.
– Abilitati de a dezvolta si mentine relatii de munca eficiente intre parteneri.

Dacă sunteți interesat, va rugăm sa trimiteți CV-ul dumneavoastră la s.petrescu@starbucks.com.gr, indicând codul de referință corespunzător.(B-RO-BJ) si orasul pentru care aplicati.

Mai multe detalii despre locurile de munca pentru Starbucks Iasi gasiti aici.

Facebook Comments

2 Comments

2 Comments

  1. Pingback: Locuri de munca pentru Starbucks din Iasi – Bogdan Alupoaie Blog

  2. Pingback: Starbucks la Iasi din luna noiembrie in Palas | Iasi 4u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top