Stiri

Statia de tramvai Piata M. Eminescu te invita sa uzi florile, daca vrei!

Statia de tramvai Piata M. Eminescu te invita sa uzi florile, daca vrei!Statia Piata Mihai Eminescu sau statia cu flori sau este un proiect de comunicare urbana, realizat de floraria Darlington, menit sa aminteasca trecatorilor cat de mult conteaza cadrul natural intr-un oras si cat de usor iti poate schimba starea de spirit un gest micut.
Dincolo de promovarea florariei si informarea cu privire la localizarea sa in Iasi, statia ofera un cadru perfect pentru experiențe placute. Ineditul vine din invitatia adresata tuturor calatorilor de a uda florile, atunci cand au nevoie de apa. Un spatiu special amenajat in staţie pentru jardinierele cu flori ii primeste pe ieseni sa se implice intr-o poveste estetica a orasului atunci cand asteapta tramvaiul sau cand au putin timp la dispozitie.

darlington-7

„Ne alaturam proiectelor de acest gen fiindca ele contureaza perfect unul dintre rolurile pe care agentia noastra si le asuma – acela de a schimba in bine aspectul orasului prin design corect si util pentru comunitate”, declara Alexandru Munteanu, Managing Partner / Designer la Namogo, agentia care a realizat conceptul creativ.

darlington-6

Decorul statiei cu flori este acompaniat de o muzica menita sa ii relaxeze si sa-i invioreze pe cei care ajung aici, statia este luminata seara, urmand ca pe ecranul digital integrat sa fie difuzat un continut personalizat, de tipul tips&tricks pentru plante si gradina, oferit de specialistii florariei.

darlington-1

Proiectul outdoor realizat pentru Darlington – Croitorie de flori face parte din seria de proiecte speciale destinate reabilitarii statiilor din Iasi inceput de WINK in 2014: „Se poate vedea cu ochiul liber ca aceste spatii au ajuns, de la statii vandalizate, spatii curate, moderne si valabile pentru proiecte creative care se incadreaza frumos in spatiul colectiv si zona publica. Statia cu flori este un exemplu inedit in acest sens”, precizeaza Doru Chirica, Managing Partner la WINK.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top