Stiri

Ce asteptari ai de la o firma de hosting?

webhostingAtunci cand vrei sa iti faci un site nu este suficient sa iti alegi un nume pentru domeniu si o grafica interesanta pentru acesta, problema cea mai mare si mai importanta este firma de hosting la care iti gazduiesti site-ul.
Tot timpul serverele se mai blocheaza, mai apar probleme si tot felul de situatii si de asta este bine ca atunci cand alegi sa lucrezi cu o firma ce ofera servicii de gazduire web este bine sa alegi pe cineva care ofera asistenta si suport tehnic in orice situatie si la orice ora din zi. Pe langa asta trebuie sa fii linistit pentru ca datele tale sunt in siguranta si ca exista back-up-uri zilnice, ca atunci cand te afli in fata unor probleme sa poti accesa fisierele respective oricand.

Daca mai faci sau vrei sa faci bani din site-ul sau blogul tau mai trebuie sa stii ca oamenii ce te citesc, vor ca drumul de la accesarea sitului pana la citirea informatiilor sa fie unul scurt si se incarce repede si sa nu intampine erori facand asta, din acest motiv firma de hosting pe care o vei alege va trebui sa aiba servere performante care sa faca fata sitatiilor mai ales atunci cand exista atacuri sau cand serverul este aglomerat.

webhosting

Alt criteriu important este pretul pe care il platesti pentru gazduire, daca detii un site ce are foarte multi cititori si ai nevoie de o banda mare atunci fiecare banut se justifica, dar aveti mare grija pentru ca multe firme ce se ocupa de astfel de servicii ofera tot felul de optiuni ce de cele mai multe ori nu le folosesti niciodata si le platesti pentru a le folosi doar in anumite cazuri.

Tot timpul trebuie sa aveti o relatie de comunicare foarte buna cu cei careva va gazduiesc siturile si blogurile pentru ca probleme apar tot timpul iar ei trebuie sa fie acolo pentru voi la orice ora din zi pentru a le rezolva.

Si ca totul as fie bine, am si un premiu pentru voi, se ofera un pachet de gazduire standard de Ghesi.ro si un domeniu (.com .net .org .info .eu) la alegere pe o perioada de 1 an de zile. Nu trebuie decat sa imi scrieti in zona de comentarii de ma jos care sunt asteptarile voastre din partea unei firme ce ofera servicii de gazduire web?

Facebook Comments

2 Comments

2 Comments

  1. Andrei

    July 14, 2015 at 2:26 pm

    Asteptarile, mai ales pentru un utilizator care e la inceput, sunt support tehnic rapid din partea firmei care gazduieste domeniul si rezolvarea rapida a oricarei probleme aparute

  2. Diana

    August 26, 2015 at 7:42 pm

    Cu sinceritate spun ca primul criteriu de selectie este pretul raportat la resursele oferite. Apoi daca gasesc 2 oferte aproximativ egale ca si pret, caut pe internet sa gasesc informatii despre cum se comporta serviciul de suport si uptime-ul. De regula aleg si ip dedicat intrucat in felul acesta am o mai mare siguranta pe munca mea. Ma mai intereseaza de asemenea sa existe backup automat pe ultimele 10 zile pentru ca nu se stie niciodata cand pot aparea probleme iar un backup salveaza situatia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top