Stiri

Ștefan Mandachi și Iancu Guda lansează BIZZ Accelerator, cel mai amplu proiect de educație pentru antreprenorii și managerii din România

Într-un context economic în care antreprenoriatul românesc cunoaște o expansiune rapidă, dar adesea haotică, Ștefan Mandachi, împreună cu economistul Iancu Guda, lansează BIZZ Accelerator, un program de educație financiară de tip e-learning, dedicat celor care doresc să ȋși consolideze și să își dezvolte business-urile, dar și gândirea și atitudinea de lider.

Obiectivul celor doi organizatori este să creeze cel mai complex furnizor de educație financiară în online, din România.

“Deși avem tot mai mulți antreprenori în țară, antreprenoriatul este făcut după ureche, în lipsa unor obiective clare și fără atitudine de lider. Întrucât nu au o structură precisă și nu se bazează pe proceduri, antreprenorii acționează haotic și irosesc potențial, timp și bani. Suntem pe ultimul loc în Europa la capitolul educație financiară. O familie investește în medie 4 euro lunar pe educație. Infim. Eu am avut rezultate financiare excelente după ce am început să mă educ în acest sens și să implementez o strategie corectă de business. Pentru că, fără strategie, e doar loterie. Indiferent că ai o idee genială, un produs inovator, servicii de cea mai bună calitate sau că muncești 20 de ore pe zi, piața este competitivă, dinamică, iar cei care sunt mai bine pregătiți și au o viziune clară, ți-o vor lua ȋnainte”, a explicat Ștefan Mandachi.

Programul BIZZ Accelerator înseamnă 100 de zile de mentorat intensiv, 14 masterclass-uri live, cu sesiuni de Q&A, și 20 de sesiuni de training tip workshop, cu antreprenori și specialiști în management, marketing, strategie și vânzări.

“Obiectivul meu este să avem 1.000 de antreprenori antrenați, care să devină lideri inspiraționali. Omul de afaceri trebuie să pună accent pe performanțe cuantificabile, nu pe estimări intuitive. În cadrul acestui program, mă voi concentra pe teorie, dar și pe zona practică, bazată pe evoluția mea antreprenorială și pe experiențele mele de business. Din punctul meu de vedere, va fi un program unic. Iar partenerul meu, Iancu Guda, mă va completa perfect.”, a adăugat Mandachi.

 

Concentrat pe dezvoltarea mediului antreprenorial local, BIZZ Accelerator alocă 10 locuri, gratuit, destinate studenților și elevilor care se califică. Această decizie strategică vizează stimularea interesului tinerilor pentru antreprenoriat și eliminarea barierelor financiare care le-ar putea limita accesul la educație de calitate.

,,Se va crea un networking extraordinar, în care toți antreprenorii vor avea un obiectiv comun: să învețe să facă business, în baza unei strategii coerente de afaceri. Este impresionant modul în care se formează și se consolidează comunitățile în jurul unor astfel de programe. Am avut ocazia și plăcerea să cunosc astfel de comunități în alte sesiuni de mentorat, alături de Ștefan Mandachi, companii care ulterior s-au dezvoltat accelerat. Vom învăța pe înțelesul antreprenorilor principii corecte de planificare financiară, de investiție și gestiunea afacerii. Voi interacționa live cu antreprenorii, ceea ce este un plus esențial al cursului.”, a declarat Iancu Guda.

Ștefan Mandachi va preda module despre strategii de marketing, vânzări, mindset și branding în social media, punctând importanța unui brand personal puternic în era digitală, în timp ce Iancu Guda va aduce în prim-plan analize financiare riguroase și strategii de business.

Experiența celor doi mentori și a celor 10 traineri din cadrul acestui program este importantă pentru a ghida antreprenorii într-o direcție de business corectă. Aceștia împărtășesc nu doar cunoștințe teoretice, ci oferă perspectiva practică și înțelegerea profundă a pieței.

În plus, astfel de programe contribuie la formarea unei rețele de sprijin și colaborare între actuali și viitori antreprenori, facilitând schimbul de idei și resurse. Ele devin nu doar locuri de învățare, ci și hub-uri ale inovării.

BIZZ Accelerator se impune într-un moment oportun, când piața românească arată un interes crescut pentru modele de business inovatoare și durabile. BIZZ Accelerator se poziționează ca o mișcare de educație antreprenorială, oferind intrumentele necesare pentru a transforma ideile în afaceri de succes.

Mai multe informații despre program și înscrieri pe www.bizzaccelerator.ro

Lansat în 2024, BIZZ Accelerator este un proiect inovator de educație antreprenorială și leadership, conceput pentru a răspunde nevoilor emergente ale antreprenorilor din România. Fondat de antreprenorul Ștefan Mandachi, cu sprijinul economistului Iancu Guda, programul oferă o platformă de formare avansată, deschisă tuturor celor care aspiră să devină lideri în lumea afacerilor.

Ștefan Mandachi este unul dintre cei mai urmăriți antreprenori din mediul online, cu o comunitate de peste 1 milion de urmăritori. Este fondatorul Mandachi Hotel & Spa, Spartan, Franchise Generator și autorul mai multor instrumente de dezvoltare personală, precum Caietul viitorului, Caietul de strategie și Caietul visurilor.

În 2023, Ștefan Mandachi a investit masiv în piața de e-learning și în platforme educaționale pentru elevi, studenți și anteprenori.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top