Evenimente

Strazi Albastre @ Teatrul National, 28 octombrie

Luni, 28 octombrie, incepand cu ora 19:30, in sala mare a Teatrului National „Vasile Alecsandri” Trupa Bere Gratis, cunoscuta pentru implicarea in actiuni caritabile, va sustine un concert de constientizare si acceptare a autismului sub denumirea „Strazi Albastre”.
Invitatiile au o valoare de 50 si 60 de lei si se pot procura de la Agentia Teatrala de pe bulevardul Stefan cel Mare, langa Cub.

Din programul artistic mai fac parte proiectii de fotografii ale lui Ionel Onofras si potisme sustinute de Otilia Dupu. Evenimentul va fi prezentat de Adrian Paduraru si contine informatii despre centrele de ajutor pentru parinti.

Evenimentul Strazi Albastre se adreseaza iesenilor, public interesat de sanatate si partea sociala a orasului Iasi.

In judetul Iasi exista un numar de 300 de copii cu autism diagnosticati (incadrati intr-un grad de handicap), cu varste cuprinse intre 3 si 18 ani. Autismul este o tulburare neuro-biologica, ce afecteaza pe termen lung si global viata persoanei diagnosticate.

Tulburarea de spectru autist este caracterizata printr-o triada a deficientelor in urmatoarele domenii: gandire si comportament, limbaj si comunicare, relatii sociale. Aceasta tulburare se prezinta sub diferite forme si grade de severitate asociate cu alte dizabilitati (intarziere mintalp, epilepsie, deficiente senzoriale, etc).
In fata publicului iesean trupa Bere Gratis lanseaza noul album „In fata ta” si marcheaza 15 ani de Bere Gratis. Bere Gratis a fost infiintata in 1998 de Mihai „Mita” Georgescu (voce), Robert Anghelescu (clape) si Marius Dobre (chitara), trei baieti ce cantau la acea vreme in formatia „Ghost”. Impreuna cu Mihai „Magga” Suciu (tobe) si Marius Mirea (bass) au pus bazele unei noi formatii pe care au numit-o Bere Gratis.

Program

• 18.45 – intrarea in Teatrul National

• 19.30 – prezentare actiune spectacol

• 19.35 – film asociatii din Iasi care pot oferi informatii

• 19.45 – Potisme / Foto – proiectii Ionel Onofras

• 20.00 concert Strazi albastre BERE GRATIS

• 21.40 – sfarsit

Autismul nu este o boala, orice informatie este vitala pentru progresul copilului!

Invitatiile au o valoare de 50 si 60 de lei si se pot procura de la Agentia Teatrala de pe bulevardul Stefan cel Mare, langa Cub.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Cum a fost la concertul "15 ani de Bere Gratis" de la Teatrul National Iasi din 28 octombrie | Iasi 4u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top