Evenimente

Studentiada Iasi 2013

Studenţiada este un festival studenţesc, initiat de către Uniunea Naţională a Tuturor Studenţilor din România si organizat la nivel naţional începand cu anul 2006.
Proiectul „Studențiada” are ca obiectiv general promovarea de demersuri creative și inovatoare în rândul studenților, în sectoare precum educație, cultură, mediu, sport. Anul acesta, festivalul se va desfășura în 14 centre universitare și vizează peste 40 000 de participanţi.
Proiectul este constituit din programe pentru tineri, în special studenţi. Grupul țintă este axat pe studenții celor 14 centre universitare partenere UNSR, dar în cadrul festivalului sunt asteptaţi să ia parte orice alţi tineri din spațiul românesc.

Voluntarii UNSR vor transforma campusurile universitare din Iași în locuri de distracție prin organizarea de concursuri, competiții, sporturi extreme, concerte.

Implementarea proiectului vizează stimularea studenților prin implicarea în activități de voluntariat și dorește să ridice gradul de conştientizare în rândul acestora cu privire la o viață sănătoasă, o cultură bogată, un mediu curat, respectiv o conștiință civică deosebită.

Promovarea în rândul tinerilor studenţi a voluntariatului ca stil de viață este foarte importantă. Festivalul oferă șansa de a le prezenta tinerilor ce implică voluntariatul și ce calități pot deprinde în urma activităților întreprinse.

Invată să trăiești studențește. Te așteptam la Studențiada 2013!

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top