Comunicate

Studentii au imbratisat lectura pe 1 martie 2010

imbratisam_lectura_bogdan_todireanu_43Lavinia Biberi împreună cu AltIasi au lansat timp de 10 zile, campania “Îmbrăţişăm lectura”, o încercare de atragere a studenţilor Universităţii “Alexandru Ioan Cuza” (UAIC) către lectură, eveniment susţinut de blogosfera ieşeană şi de UAIC.
Magia cărţii a prins viaţă pe 1 martie în zona Universităţii încă din jurul orei 10 şi a durat până la ora 14, în faţa corpurilor A şi B. Studenţii ieşeni au fost întâmpinaţi de organizatori cu „paginile” deschise şi au primit ca vestitor al Primăverii, un „mărţişor” mai special: volume de literatură, reviste de artă, baloane şi semne de carte „Îmbrăţişăm lectura”. S-au împărţit aproximativ 400 de volume, 1500 de semne de carte şi 500 de baloane, s-a filmat, s-au făcut fotografii şi s-a împânzit Copoul cu veselie şi poftă de lectură.
”Consider că prima ediţie a fost un real succes în Iaşi şi sper ca la urmatoarea ediţie să primim şi mai multe volume de cărţi. A fost o ediţie cu „mărţişoare” pline de entuziasm, dornice de a cunoaşte studenţi pasionaţi de lectură. Pentru că uneori citim mai multe bloguri decât cărţi, este timpul să ne îndepărtăm privirea dinspre monitor şi să Îmbrăţişăm lectura!” scrie Lavinia Biberi pe blogul personal, Comunicarea este Nonverbală.
Studenţii au fost sfătuiţi să citească şi să dăruiască mai departe cărţile, nu înainte, însă, de a-şi nota numele pe ultima filă a volumului. Organizatorii promit o nouă ediţie, astfel încât în „circuit” vor intra noi titluri, noi volume, noi şanse de încântare sufletească pentru studenţii ieşeni.
Sponsor oficial, SmartGifts.ro. Partener media, Librăria Humanitas Iaşi, Piaţa Unirii.

imbratisam_lectura_bogdan_todireanu_43

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top