Comunicate

Shopping-ul si distractia au topit luna lui gERAr

luna-ianuarie-la-era-shopping-park-iasi_2Ieşenii au decis să înfrunte cel mai aprig ger din ultimii ani în afara propriilor case!
Shopping-ul şi distracţia au topit luna lui gERAr
Obiectivul numărul unu pentru cei 240.000 de ieşeni care au ales să-şi petreacă timpul liber al lunii ianuarie cât mai departe de cel mai puternic ger care a lovit municipiul nostru în ultima perioadă se cheamă ERA Shooping Park.
Fie că ne referim la consistentele reduceri de preţuri sau la diferitele evenimente tematice organizate aici, ERA Shopping Park a reuşit în ianuarie să le prelungească tuturor vizitatorilor – părinţi, tineri sau prichindei în căutare de distracţii – vacanţa şi sentimentul sărbătorilor de iarnă. Toate acestea, pe ritmurile oferite de trupe de muzică bună, care au reuşit, prin calitatea prestaţiilor lor, să satisfacă pretenţiile celor mai riguroşi melomani.
Programul a fost completat de sesiuni reuşite de theatre comedy, concerte şi petreceri magice pentru copii, întreg ansamblul reuşind să le dezgheţe sufletele zecilor de mii de cumpărători. Pentru că, nu-i aşa, toate evenimentele organizate au fost oferite la pachet cu importante reduceri de preţuri la toate produsele, nu e de mirare că toţi cei care au călcat pragul ERA Shopping Park au rămas cu sentimentul shoppingului all-inclusive, care îţi readuce zâmbetul pe buze.
Doamnele şi domnişoarele au beneficiat de serviciile gratuite de make-up oferite în colaborare cu cei de la Avon, ERA dovedindu-se a fi o adevărată oază de înfrumuseţare, total gratuită, pentru sute de femei. Bărbaţii au fost şi ei invitaţi la mişcare, să nu stea şi să le aştepte pe frumoasele doamne ore în şir, cât ele se delectează cu vânătoarea de reduceri. Tocmai de aceea, organizatorii au pus la punct activităţi gratuite de relaxare precum foosball şi tenis de masă, pentru a-şi consuma energia şi a se relaxa înainte, după sau chiar în timpul cumpărăturilor. La final s-a lăsat cu reale cometiţii sportive, prin care cei mai vajnici sportivi de mall au reuşit să-şi împartă laurii victoriei.
În ceea ce-i priveşte pe cei mici, ERA le-a oferit o reală alternativă pentru petrecerea timpului liber, respectiv pentru cantităţile mari de energie pe care prichindeii simt în permanenţă nevoia să le consume. Ei au avut posibilitatea să ia lecţii gratuite de dans, să participe la petreceri surpriză, cu magicieni şi trucuri care le-au tăiat răsuflarea, să dezlege puzzle-uri uriaşe, alături de cei mai nostimi clovni si personaje. Iar pentru ca satisfacţia lor să fie deplină, ERA Shopping Park le-a oferit micuţilor premii instant care să îi ajute în dezvoltarea capacităţilor lor intelectuale.
“Ianuarie a fost pentru noi un al doilea decembrie în materie de vânzări şi vizitatori. Am fi greşit dacă ne gândeam că, în contextul crizei economice şi a frigului de afară, lumea nu va fi tentată să iasă din case în această perioadă. Noi, la ERA, încercăm în permanenţă să le oferim oamenilor reţeta shoppingului complet, îmbinând mult-aşteptatele reduceri de preţuri cu programe interactive în care să-i implicăm pe vizitatori. Se pare că reuşim, iar semnalul primit de la ieşeni ne face să continuăm pe aceeaşi linie, cu promisiunea că surprizele pregătite de noi vor continua şi pentru perioada următoare. În luna iubirii, ERA se pregăteşte să îmbrace hainele lui Cupidon!”, a declarat Ioana Ionescu, director marketing ERA Shopping Park.

luna-ianuarie-la-era-shopping-park-iasi_1

luna-ianuarie-la-era-shopping-park-iasi_2

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top