Stiri

Studenții din Iași au oportunitatea de a participa în această toamnă la programul de leadership personal „Leaders Explore”, desfășurat de Fundația Leaders cu sprijinul Conduent

Studenții din Iași sunt așteptați să aplice pentru una dintre bursele de participare la programul „Leaders Explore” powered by Conduent, care va avea loc în Iași, în perioada 28 octombrie – 10 decembrie, prin completarea formularului de pe site-ul: leaders.ro/iasi

Programul „Leaders Explore” antrenează competențele de leadership ale participanților prin intermediul a 7 ateliere pe subiectele: mentalitate și valori personale, stiluri de comunicare, managementul energiei, lucru în echipă, leadership, implementarea de proiecte în comunitate și inspirație.

  • Timp de o lună și jumătate, 50 de studenți vor beneficia prin intermediul bursei de participare de 7 workshop-uri practice și teste de personalitate, desfășurate alături de traineri și mentori, având ocazia de a-și explora competențele de leadership și de a-și aduce aportul la schimbare în societate.
  • Programul va debuta pe data de 28 octombrie 2023.

„Leaders Explore” este primul pas spre dobândirea competențelor cheie de leadership necesare în viitorul parcurs profesional al studenților, printre care se numără: autocunoaștere, gândire critică, self-leadership, inteligență emoțională, abilități de comunicare, lucru în echipă și inițiativă.

Fundația Leaders și Conduent alocă 50 de burse de participare pentru cei mai curioși, proactivi, implicați și cu rezultate excepționale studenți.

Tinerii vor trece printr-un proces de implementare a unor proiecte pentru comunitatea lor, în Iași sau în împrejurimi, pe parcursul a 5 săptămâni, sub îndrumarea unor mentori și pe baza unor nevoi pe care chiar ei le vor identifica.

La finalul programului, studenții vor primi o certificare în leadership recunoscută de peste 40 de companii.

Studenții interesați să afle mai multe detalii și să aplice pentru un loc în „Leaders Explore” powered by Conduent sunt invitați să acceseze www.leaders.ro/iasi.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top