Auto - Moto

Renault Arkana – un fel de BMW X6 al saracului

Desi Rusia este o tara a opulentei, Renault va lansa un model ieftin, un BMW X6 al saracilor, primul SUV Coupe a companiei, model destinat exclusiv doar pentru piata ruseasca.

Renault Arkana este primul SUV Coupe a companiei franceze. In prezentarea din timpul Salonului Auto de la Moscova, compania franceza nu a dat detalii cu privire la preturi, motorizari sau alte detalii. Acestia au anuntat modelul Arkana va fi disponibil la inceput, doar pe piata din Rusia si Asia.

Logan Stepway prezentat oficial in Rusia in timpul Salonului Auto de la Moscova

Titlul este o gluma, mai mult ca sigur Renault Arkana va avea un pret pe masura, dar facand o comparatie intre producatorii premium de automobile care au scos SUV-uri Coupe precum BMW X6, Mercedes-Benz GLE, cu siguranta ca versiunea franceza de SUV Coupe va costa mult mai putin.

Ar fi interesant de vazut si o Dacia Duster Coupe. Cu siguranta ar fi un exercitiu de imaginatie destul de interesant.

Francezii au mentionat faptul ca Arkana este un SUV Coupe din segmentul compact, iar acesta a fost desenat de echipele de design din Franta in colaborare cu cele din Rusia. Modelul beneficiaza de faruri si stopuri Full LED cu o semnatura caracteristica constructorului francez, iar plafonul este panoramic.

Renault a precizat ca modelul sau va fi potrivit pentru orice tip de drumuri si acest lucru se va datora garzii la sol ridicata, constructorul declarand ca modelul Arkana va fi unul ce ii va multumi pe clientii ce isi doresc o combinatie intre eleganta unui sedan si puterea unui SUV la care sea dauga si o tractiune integrala.

Tot in cadrul Salonului Auto de la Moscova, Renault a anuntat ca modelul Arkana va juca un rol esential in planul companiei de a ajunge la vanzari de 5 milioane de unitati pana in anul 2022. Dupa lansarea din Rusia, Arkana va fi comercializat treptat si in alte tari la nivel global, dar dupa Rusia, vor urma diverse state din ASIA.

Dar sa revenim la Galeria Foto a noului Renault Arkana!

Facebook Comments Box

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Știrile zilei - 3 septembrie 2018 ⋆ zoso blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top