Stiri

Logan Stepway prezentat oficial in Rusia

Renault Rusia a dezvaluit primele fotografii si informatii despre Logan Stepway, o versiune cu look cross a berlinei ce va fi prizentata la Salonul Auto de la Moscova din 29 August 2018.

Renault da publicitatii primele detalii despre lansarea Loganului Stepway, astfel gama va fi alcatuita din 3 modele stepway: Sandero, Dokker si Logan. La fel ca si la Sandero, Loganul Stepway va avea o garda la sol de 195 milimetri si o serie de imbunatatiri la nivelul caroseriei pentru un control mai eficient in afara oraselor si pe teren accidentat.

Odata cu aceasta lansare, Logan Stepway vine cu o premiera absoluta, sistemul multimedia MediaNav 4.0 include suport pentru Android Auto si Apple CarPlay pentru conectarea smartphone-urilor cu Android si iOS. Aceste optiuni vor fi disponibile in scurt timp si pe modelele Dacia din Romania, incepand din toamna anului 2018.


Volanul beneficiaza si el de materiale de o calitate mai buna pentru a asigura o aderenta mai confortabila.

O alta premiera, Logan Stepway integreaza si sistemul Renault Start dezvoltat special pentru piata din Rusia, care permite incalzirea in avans a motorului inainte de a pleca la drum, sistemul este extrem de util pe timp de iarna avand in vedere ca in Rusia, pe timp de iarna, temperaturile sunt extrem de scazute.

Logan Stepway va fi produs in uzina Avtovaz din localitatea Tagliatti (Rusia) si va fi disponibil doar pentru piata din Rusia chiar din toamna acestui an. Lansarea oficiala va avea loc la Salonul Auto din moscova din 29 August.

In Rusia, modelele Dacia se vand sub sigla Renault.

Facebook Comments Box

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Renault Arkana – un fel de BMW X6 al saracului | Iasi 4u

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top