Evenimente

Târg de Mobilă, Decoraţiuni şi Accesorii – DecoShow @ Palas Mall, 18 – 20 octombrie

În acest week-end, Palas Mall îi invită pe ieşeni şi nu numai să cunoască noile tendinţe în amenajarea interioară a locuinţei, în cadrul celui mai important târg din domeniu. Zeci de expozanţi vor fi prezenţi în Atriumul Palas Mall, oferind soluţiile optime pentru mobilarea casei.
De vineri până duminică, 18 – 20 octombrie 2013, în intervalul orar 10.00 – 22.00, în piaţeta centrală a îndrăgitei destinaţii de cumpărături, clienţii Palas Mall pot vizita Târgul de Mobilă, Decoraţiuni şi Accesorii – DecoShow. În cadrul evenimentului vor fi expuse spre vânzare produse diverse, de la parchet, tapet, dormitoare, bucătării, colţare de bucătărie, paturi tapiţate, saltele, continuând cu plasme termice, uşi de interior, biblioteci, birouri cu scaune tapiţate, scări interioare, mobilier din lemn masiv, mobilier la comandă, până la draperii şi perniţe decorative. Expozanții vin din Iaşi, din alte oraşe ale ţării şi din Chişinău şi aduc articole pentru gustul fiecăruia, satisfăcând cele mai pretențioase cerinţe.

Vizitatorii care vor achiziţiona produse sau servicii pe perioada târgului, beneficiază de reduceri între 5% şi 20%, iar pentru cumpărături de peste o anumită valoare primesc diferite cadouri, cum ar fi seturi de tăcâmuri, electronice şi electrocasnice. Târgul de Mobilă, Decoraţiuni şi Accesorii – DecoShow este organizat de Libero Events în parteneriat cu Palas Mall.

Duminică, de la ora 18.00, cei mici sunt aşteptaţi în zona Intersport din Palas Mall la o nouă întâlnire cu teatrul de păpuşi.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top