Evenimente

Uman Shop Iasi Party cu Dj. Argatu, MC. Pulsar si Vj CZC, 13 octombrie

Uman Iasi petrece, din nou, implineste 4 ani, 7 luni si 5 zile, deci avem un motiv foarte bun de a sarbatori, asadar impreuna cu ai nostri prieteni DJ. ARGATU (Subcarpati), MC. PULSAR (Spasme) si VJ. CZC (Independent @ Life), vom incerca o sesiune de improvizatie audio/video, transmisa in direct din magazin pe “A Lumii Nemarginita Retea – www adica”. Duminica 13 octombrie incepand cu ora 19:00 sunteti asteptati la Uman Shop Iasi.

ARGATU
Născut pe 1 decembrie, de Ziua Națională a României.
Artist descoperit si susținut de Bean MC de la Subcarpați, e un tânăr de doar 19 ani din Fălticeni / Suceava. Primul lui album, Argatu’ (2012), a fost produs chiar de Andrei Argatu’ si poate fi descărcat gratuit de pe pagina celor de la Subcarpați: http://subcarpati.com/.

PULSAR
Tanar artist,masterand in facultatea de arte plastice, a inceput sa isi scrie primele versuri in jurul anului 2008, urmand ca in scurt timp sa aiba primul contact cu scena, in anul 2009.
In prima jumatate a anului 2011 impreuna cu un prieten au format trupa Spasme, deschizand apoi concertele unor artisti si trupe foarte bine cunoscute in “lumea hip-hop”: Dragonu , Chimie, Fratele Nord, Haarp Cord…

CZC
Într-o ascensiune continuă, CZC a făcut deja un nume în termeni de efecte vizuale, fiind prezent la numeroase evenimente de muzică electronică de prin majoritatea orasele importante ale tarii: Iași, Suceava, Botoșani, București, Cluj, Bistrita, Timisoara, dar și în străinătate (Totnes-Anglia).
De-a lungul timpului a colaborat cu Bt_breaks_society, Urban Komitet, Drumskills, BHCB, Dharma Creative, Electronic Hunt and Infected Drums, sprijinind cu efecte vizuale artiști locali, naționali și internaționali (Lich, Souljah, Kriotek, Adrenalina, Acidtech, Eddo, zet , Muhaha, Bt_breaks, DTM, Bobbu, Andru, Enka, Techline, Madliqiud, Dray, Raizah, Dr.Dan, Snow, Bully, VRT, Rancha, Calyx, Bulletproof, etc.)

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top