Evenimente

Uman Shop Iasi Party cu Dj. Argatu, MC. Pulsar si Vj CZC, 13 octombrie

Uman Shop Iasi Party cu Dj. Argatu, MC. Pulsar si Vj CZC, 13 octombrieUman Iasi petrece, din nou, implineste 4 ani, 7 luni si 5 zile, deci avem un motiv foarte bun de a sarbatori, asadar impreuna cu ai nostri prieteni DJ. ARGATU (Subcarpati), MC. PULSAR (Spasme) si VJ. CZC (Independent @ Life), vom incerca o sesiune de improvizatie audio/video, transmisa in direct din magazin pe “A Lumii Nemarginita Retea – www adica”. Duminica 13 octombrie incepand cu ora 19:00 sunteti asteptati la Uman Shop Iasi.

ARGATU
Născut pe 1 decembrie, de Ziua Națională a României.
Artist descoperit si susținut de Bean MC de la Subcarpați, e un tânăr de doar 19 ani din Fălticeni / Suceava. Primul lui album, Argatu’ (2012), a fost produs chiar de Andrei Argatu’ si poate fi descărcat gratuit de pe pagina celor de la Subcarpați: http://subcarpati.com/.

PULSAR
Tanar artist,masterand in facultatea de arte plastice, a inceput sa isi scrie primele versuri in jurul anului 2008, urmand ca in scurt timp sa aiba primul contact cu scena, in anul 2009.
In prima jumatate a anului 2011 impreuna cu un prieten au format trupa Spasme, deschizand apoi concertele unor artisti si trupe foarte bine cunoscute in “lumea hip-hop”: Dragonu , Chimie, Fratele Nord, Haarp Cord…

CZC
Într-o ascensiune continuă, CZC a făcut deja un nume în termeni de efecte vizuale, fiind prezent la numeroase evenimente de muzică electronică de prin majoritatea orasele importante ale tarii: Iași, Suceava, Botoșani, București, Cluj, Bistrita, Timisoara, dar și în străinătate (Totnes-Anglia).
De-a lungul timpului a colaborat cu Bt_breaks_society, Urban Komitet, Drumskills, BHCB, Dharma Creative, Electronic Hunt and Infected Drums, sprijinind cu efecte vizuale artiști locali, naționali și internaționali (Lich, Souljah, Kriotek, Adrenalina, Acidtech, Eddo, zet , Muhaha, Bt_breaks, DTM, Bobbu, Andru, Enka, Techline, Madliqiud, Dray, Raizah, Dr.Dan, Snow, Bully, VRT, Rancha, Calyx, Bulletproof, etc.)

final

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top