Evenimente

Targ de Turism la Palas Iasi

Ansamblul Palas le propune ieşenilor un sfârşit de săptămână în care îşi pot alege destinaţia pentru concediu, la preţuri mai mici cu până la 30%, cu ocazia Târgului de Turism „Vacanţa”.

Pentru cei care visează la nisipul de pe plajă, razele soarelui, cărările de munte sau relaxare la SPA, ansamblul Palasgăzduiește, în acest week-end, cea de-a opta ediție a Târgului de Turism „Vacanța”, cel mai mare eveniment de profil din nord – estul ţării, organizat de Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România (ANAT). De vineri până duminică inclusiv, în perioada 15 – 17 martie 2019, la parterul Atriumului Palas Mall și-au dat întâlnire agenţii de turism, hotelieri și destinații turistice din România, Bulgaria și Republica Moldova, care își vor prezenta pachetele de vacanță la prețuri reduse.

Evenimentul este un bun prilej pentru planificarea concediului, mai ales pentru că expozanții prezintă cele mai avantajoase oferte în destinații râvnite, în țară și în străinătate. În plus, cei interesați pot primi sfaturi pentru alegerea pachetelor personalizate.

Pentru amatorii de călătorii, expozanții propun și anul acesta destinațiile care se află în atenția publicului, precum Grecia, Turcia, Italia, Spania, Croația, cât și oferte pentru litoralul românesc sau sejururi montane și balneo. Pentru cei care preferă vacanțele exotice, sunt opțiuni în Republica Dominicană, Mexic, Cuba, Thailanda, Sri Lanka, Maldive, Mauritius, Seychelles, Zanzibar sau Bali, iar cei puși pe distracție pot alege din numeroase pachete de city break în marile orașe europene. În plus, Târgul de Turism „Vacanța” va oferi reduceri Early Booking avantajoase, atât pentru destinațiile interne, cât și pentru destinații din străinătate.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top