Stiri

Tarifele serviciilor de contabilitate Keez, accesibile buzunarului tau

Pentru un antreprenor care detine o afacere, colectarea acestor date si interpretarea lor este dificila si consumatoare de timp. Nu iti poti permite sa parasesti sarcinile de conducere si gestionare a propriei afaceri, in schimbul unor situatii contabilicesti. De altfel, o firma de contabilitate sau un contabil obisnuit, cu care te intalnesti o singura data pe luna pentru a-i inmana documentele, nu iti va putea oferi informatii complete si utile. Solutia vizibila pentru ca business-ul tau sa fie unul cu adevarat profitabil este serviciul de contabilitate online Keez, cu tarife accesibile oricui.

Firma de contabilitate Keez aduce tehnologia marilor companii, eficienta si progres, aceste lucruri putand fi confirmate de cei 300 de clienti, cele 23 000 de documente gestionate lunar si de cei 15 experti contabili, care iti stau la dispozitie.

Tarifele serviciilor de contabilitate de pe piata variaza in functie de serviciile oferite, insa Keez, alaturi de toate avantajele unei contabilitati corecte si complete, iti pune la dispozitie pachete distincte, adaptate nevoilor tale: pachet mini, start, standard, premium si un pachet personalizat, pe care il creezi impreuna cu expertii Keez. Astfel, ai parte de tarife si servicii de contabilitate care nu iti afecteaza in niciun fel afacerea.

Cu Digital Office de la Keez poti transforma contabilitatea clasica intr-una digitalizata. Scapa de volumul mare de documente pe care le predai lunar contabilului. Urmareste-ti toate informatiile contabile chiar pe telefonul tau.

Keez este o companie de tehnologie specializata in servicii de contabilitate digitala pentru firme mici, PFA si start-up. Prin intermediul tehnologiei, Keez transforma activitatile de back-office in instrumente de management de zi cu zi. De ce beneficii ai parte prin colaborarea cu Keez? Contabilitatea, salarizarea, infiintarea firmei, procesarea, accesul online, facturarea, incasarea la timp, rapoartele optime si interactiunea permanenta sunt moderne, eficiente si rapide, toate avand tarife accesibile.

Cu Keez timpul iti este salvat, iar energia iti este directionata spre marirea afacerii tale si nu catre birocratie. 

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top