Diverse

Televizoare ieftine gasesti pe Dwyn.ro

Fiecare casa are cel putin un televizor, sunt convinsa de acest lucru. Si asta este de inteles, televizoarele sunt un mod de destindere, de relaxare sau de distractie – il folosim cand vrem sa vedem ultimele noutati din tara, cand vrem sa urmarim un film cu prietenii sau sa ascultam muzica in timp ce ne ocupam de alte treburi casnice.

Eu il folosesc des pentru a asculta muzica. Imi place sa aud in surdina ceva, in timp ce ma ocup si de alte task-uri. Si de curand m-am decis sa imi achizitionez un televizor LED nou nout, ca sa modific putin si aspectul intregii incaperi. Asa am ajuns pe site-ul Dwyn.ro si nu mi-am luat unul, ci doua televizoare, la preturi foarte bune!

Prima mea optiune de pe Dwyn.ro a fost un televizor micut, pentru bucatarie. Am ales un Televizor Led 48CM NEI de la Nei, deoarece l-am prins pe site cu o reducere de -40% la pret pe produs. Este un televizor LED cu diagonala de 48 de cm si pentru mine a fost produsul ideal, care si-a gasit locul pe masuta din bucatarie. Este ideal deoarece nu ocupa foarte mult spatiu si ofera imagini clare si viu colorate, plus sonorizare optima.

A doua optiune, cu un pret ceva mai ridicat decat prima, dar la fel de eficienta, a fost un Televizor LED Smart Tv SmartTech, care este accesoriul ideal pentru camera de zi, are diagonala de 81 cm si incanta cu o calitate superioara a imaginii si a sunetului. Poate fi folosit atat pentru uz personal, cat si in cafenele si restaurante, unde clientii vor putea viziona de la meciuri pana la filme sau videoclipuri.

Ma declar foarte multumita de cele doua televizoare, proaspat achizitionate, pe care nici macar nu am cheltuit o avere. Ba dimpotriva, a fost o investitie buna, care si-a meritat toti banii!

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top