Stiri

Televizoarele 4K s-au ieftinit

Desi tehnologia 4K este de mult pe piata, abia acum multi si-au cumparat un televizor cu tehnologia 4K. Este adevarat ca indiferent unde rulam un clip sau un film 4K este necesar un sistem hardware destul de performant. De exemplu daca la un telefon mobil mai vechi, ne uitam la un videoclip 4K , putem observa cum bateria telefonului se descarca repede si aparatul se incalzeste foarte rapid. La laptopuri situatia sta tot cam la fel, dar la televizoare, ca unul sa poata rula un film cap coada, mai ales online, pe 4K e nevoie de un hardware destul de performant.

Ei bine de ceva timp au aparut pe piata televizoare 4k ieftine si cand spun ieftine, nu ma refer doar la branduri din astea low-cost ci si la producatori precum Samsung, Philips, LG si asa mai departe.

In Romania exista extrem de multi abonati serviciilor online precum Netflix, HBO Go sau pur si simplu oameni ce abuzeaza de youtube.com si asta mai ales cand au copii mici. Acesti furnizori de continut video ofera materiale la calitate 4K unde claritatea imaginii este una foarte clara dar unde si sunetul este unul foarte performant. Din acest motiv multi romani au ales pe finalul anului trecut sa isi cumpere sau mai bine zis sa isi schimbe un televizor din casa.

Cu totii suntem devoratori de filme sau seriale, asta cel putin spun statisticile si nimic nu poate fi mai placut decat sa te uiti cu prietenii sau familia la un film bun pe o claritate deosebita. Dincolo de asta, multi gameri ce folosesc console precum Play Station 4 sau XBOX One, au ales un televizor 4K pentru ca experienta jocului sa fie una cat se poate de reala.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top