Stiri

Tendințe în rochii în vara anului 2021 – Bobomoda te inspiră

Nu există termenul de “prea multe rochii” în vocabularul unei femei. Până la urmă acest articol este ceea ce ne deosebește de bărbați, cel în care ne putem exprima feminitatea și senzualitatea zi de zi sau la ocazii speciale.

Deci în garderoba unei femei vei găsi câteva rochii casual, câteva office și indiscutabil rochii de seară, fie ele scurte sau lungi. Și evident că moda e schimbătoare, personalitatea și corpul femeii la fel, deci de la an la an se impune reînnoirea garderobei cu alte rochii fabuloase, în care să se simtă cât mai încrezătoare. Bobomoda este locul unde găsești rochii superbe, confecționate din materiale calitative, iar fiindcă tot a venit vara aceștia și-au completat catalogul online cu modele în tendințe. Să vedem mai jos ce rochii se poartă vara aceasta.

Rochii cu imprimeuri florale

Cui nu îi place o rochie veselă cu flori? Fie că le preferi pe cele mărunte și colorate sau poate florile de dimensiuni mari, la Bobomoda nu duci lipsă de modele. Dacă tot e vară, de ce să nu porți o rochie cu o floare extrem de populară și anume floarea-soarelui?

Rochia este confecționată din bumbac și vâscoză, este lejeră, materialul este vaporos și plăcut la atingere și are chiar și mâneci scurte. Se leagă la baza gâtului cu un șnur, este extrem de simpatică și poate fi purtată cu sandale, platforme, pantofi cu toc sau de ce nu, chiar și teniși albi. Sau poți opta și pentru varianta lungă a acestei rochii, la fel de mătăsoasă, vaporoasă și frumoasă.

Rochia tip cămașă – mereu la modă

Rochia tip cămașă cred ca va fi mereu pe placul femeilor. E un fel de best of both worlds, o combinație inedită între casual și office. Poți opta pentru una albă sau poate preferi carourile. Sunt două dintre variantele pe care le poți încerca de la Bobomoda, au imprimeuri moderne, inclusiv câteva flori și se leagă în talie cu cordon. Alege în ce te simți tu mai bine, cu mânecă scurtă sau fără. Accesorizează-le cu brățări sau cercei, încălțămintea preferată și ești gata de plecare!

Animal printuri sau altele mai unice

De ce să nu ieși în evidență vara aceasta? Rochii simple ai tot anul la dispoziție să porți. Animal printurile încă sunt în tendințe și nu cred că vor pleca vreodată din lumea fashion. Îți vor aduce o alură exotică, senzuală și probabil vor și leșina câțiva bărbați când treci pe lângă ei în combinație cu temperaturile de afară. Dar dacă simți că nu se pliază pe personalitatea ta, încearcă dungile verticale sau ondulate ori alte imprimeuri interesante cu care atragi toți ochii asupra ta. Vei regăsi la Bobomoda o varietate de design-uri și croiuri, potrivite pentru toate siluetele.

Dă un ochi prin catalogul lor online și sigur te vei îndrăgosti iremediabil de cel puțin un articol de acolo. Vara aceasta îmbracă-te de la Bobomoda dacă vrei să fii trendy, classy and sassy!

Contact: 0770192190 sau 0787733661

magazin@bobomoda.ro

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top