Fashion

Tendinte Manichiura 2015

Tendinte Manichiura 2015Ca în fiecare an, la început, designerii dau tonul în materie de modă. Şi bineînţeles, am aşteptat cu toţii cu mare curiozitate să vedem ce ne rezervă 2015.
Culoarea vinului, Marsala a fost aleasă de experţii Pantone – culoarea anului.
Marsala, o culoare senzuală, ne oferă nenumarate posibilităţi atât în îmbrăcăminte, cât şi în machiaj, coafură sau manichiură.

foto-1

foto-11

În manichiură, o recomand oricărei femei, pentru că se adaptează foarte uşor oricărui pigment de piele. Putem alege să purtăm Marsala pe unghii, chiar şi în combinaţie sau cu un element într-o culoare complementară (nude, galben muştar) sau cu o culoare neutră (bleumarin).

12

foto-13

Nu numai Marsala dar şi tonurile de burgundy alături de nuanţe de nude, pastel sau roz pal sunt în topul preferinţelor, în alegerea nuanţei manichiurii în 2015.

foto-2

foto-3

Culorile metalice, inclusive benzile decorative metalice rămân o alegere perfectă şi dezvăluie personalitatea puternică, extravagantă .

foto-4

foto-41

foto-42

foto-5

foto-51

Forma unghiei e cât mai naturală şi unghiile scurte în tonuri închise sunt atât de simple, dar elegante . Cu puţin glitter sau accente metalice , reuşim să transformăm manichiura într-una pentru o seară specială sau un eveniment.

foto-6

foto-7

Negrul nu se demodează niciodată şi poate fi asortat cu uşurinţă la orice . Unghiile scurte, negre sunt soluţia ideală când nu ne putem decide. Mat sau lucios, cu accente metalice sau glitter, ori cu elemente decorative, îl recomand cu încredere indiferent de ocazie.

foto-8

foto-9

foto-10

Pentru doritoarele de unghii mai lungi am o veste bună: forma migdală (dar şi derivatele ei ) a fost abordată şi de unele vedete de pe covorul roşu (Golden Globes 2015) şi rămâne o alegere în trend pentru anul acesta: Jennifer Lopez a purtat o nuanţă metalică pe unghii, ce i-a completat întreaga ţinută.

j-lo

O noutate este manichiura geometrică, ce ia locul picturilor , florilor şi sigur va fi pe placul tuturor pentru că este pur şi simplu specială, diferită, ALTCEVA!

foto-111

foto-12

Andreea- Nail Stilist
http://madlenenailbar.ro/
https://www.facebook.com/madlenenailbar

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top