Diverse

Termo-farm vinde scaune cu rotile rezistente, ieftine si comode in rate

Oamenii care sunt 100% sanatosi nu isi dau seama cat de norocosi sunt decat cand incepe sa ii doara ceva sau sa nu mai fie ca inainte din cauza unei boli.

Fiecare organ afectat produce neplacere, dar imobilitatea este ca o condamnare cumplita la stat in pat si la stat inchis intre patru pereti. Cei care o experimenteaza ajung la exasperare si au nevoie imperioasa de un scaun cu rotile rezistent si comod care sa le permita sa iasa din casa singuri sau insotiti de apartinatori.

Multe familii nu stiu de unde pot cumpara un astfel de dispozitiv si mai ales ca acestea sunt livrate la domiciliu pentru a se reduce alergatura apartinatorului si timpul de asteptare.

Este la fel de posibil ca resursele familiei sa se fi diminuat din cauza operatiilor si spitalizarilor fara succes, de aceea magazinul https://www.tehno-farm.ro/ accepta plata in rate a produselor necesare ingrijirii persoanelor la domiciliu. Oricat de scump ar fi un aparat sau dispozitiv fara de care bolnavul nu poate sta, el poate fi platit in 12 rate egale fara dobanda.

Empatia acestui distribuitor de aparatura medicala, consumabile si dispozitive medicale se concretizeaza si in transportul gratuit la comenzi de peste 300 de lei.

Familiile care au un bolnav imobilizat la pat are nevoie tot timpul de: manusi de unica folosinta, de scaune sau fotolii rulante si de saltele speciale ca pe trupul bolnavului care nu se poate intoarce singur de pe o parte pe alta sa nu apara rani.

In stocul magazinului se afla dispozitive de testat glicemia, corsete abdominale sau pentru clavicula, guler cervical, orteza cu atela si orteza cervicala. Este suficient ca aceste produse indispensabile ingrijirii sa fie puse in cosul electronic si in cel mai scurt timp ele ajunga acolo unde este nevoie de ele.

De aici se poate cumpara o trusa de prim-ajutor pentru masina, echipament medical care este obligatoriu. Exista truse care costa 38 de lei, dar si truse complexe de 190 de lei.

Avand o valabilitate de aproape 3 ani de la data fabricatiei, componenta lor permite acordarea primului-ajutor in cazul unor accidentari, dovedindu-si utilitatea in institutii si laboratoare, dar si in gospodariile individuale.

Alaturi de fel de fel de pansamente, in trusa de 190 de lei se afla si dispozitivul special de deschis gura, dar si cel cu ajutorul caruia se poate face respiratie gura la gura mult mai usor si mai igienic.

Carucioarele rulante sunt manuale si cu actionare electrica, dar sunt disponibile si paturile electrice si Comoda WC de camera, care scutesc apartinatorul de efort mare si sporesc confortul bolnavului cu imobilitate sau cu mobilitate redusa.

Un astfel de scaun prevazut cu galeata cu capac costa intre 569 de lei si 615 lei.

Este bine ca apartinatorul sa stie de mult de unde poate cumpara toate aceste produse utile cand situatia bolnavului se agraveaza.

Pat de ingrijire electric Domiflex – HERMANN BOCK – Germania costa 5190 de lei si face ingrijirea bolnavului mult mai atenta si mai usoara.

Cu toate ca patul degaja caldura iarna, cand bolnavii au nevoie de acest lucru, el este rezistent la apa si nu exista riscul scurtcircuitarii.

Paturile electrice clasice suporta o greutate de 85 de kilograme, dar acestea se fac pe comanda si in cazul in care beneficiarul este mai greu, se poate face o solicitare in acest sens.

Pe site-ul magazinului sunt afisati producatorii acestor aparate si dispozitive, preturile lor si date tehnice.

Uniformele medicale care se pot cumpara din acest magazin sunt rezistente si elegante, potrivite in orice anotimp, iar pentru anotimpurile reci sunt recomandate halatele medicale Polar.

In ceea ce priveste produsele pentru prim-ajutor, pe site se gasesc obiecte necesare in cazul unor acidente usoare, dar si dispozitive de interventie cand starea ranitului este grava, cum ar fi: dispozitiv pentru deschiderea gurii, balon Ruben pentru resuscitare adulti. Clinicile private si spitalele, saloanele de operatii estetice comanda instrumentarul medical din acest magazin, fiindca este sigur, rezistent si accesibil ca pret.

Foarfece, pensete si truse complete ajung la adresa specificata in cel mult 3 zile de la plasarea comenzii.

Se poate cumpara instrumentar medical general, dar si specializat, dupa cum urmeaza: instrumentar medical pentru chirurgie, pentru ginecologie, ORL sau stomatologie.

Persoanele care au avut probleme la genunchi sau la maini si picioare au la dispozitie produse reabilitare: suport genunchi, suport glezna, gulere cervicale, ortense si glezniere.

In magazin exista produse menite sa aline durerile de oase care sunt insuportabile. Gelurile cu mentol pe baza de racire au efect rapid, dar la fel de bune sunt gelurile cu efect de incalzire.

Aceste geluri previn aparitia leziunilor. Crema pre-efort cu efect de incalzire 200ml OXD pregateste muschii pentru efort si imbunatateste circulatia.

Ea este recomandata sportivilor, dar poate fi folosita si de catre persoanele care urmeaza sa depuna o munca suprasolicitanta.

In magazinul cu sute de produse interesante si utile, multe dintre ele indispensabile bolnavilor care sunt ingrijiti la domiciliu, orientarea este facilitata de ordonarea marfurilor pe categorii de produse.

Sterilizatoare, scaune cu rotile manuale sau electrice, consumabile sunt asezate la locul lor, sa poata fi gasite usor si asezate in cos.

Consultanta este gratuita si prompta, instructiunile de utilizare de pe site clar precizate. Se poate alege firma dorita pentru anumite produse, iar pretul mare al unora nu trebuie sa sperie pe nimeni, fiindca pentru reprezentantii magazinului de 29 de ani viata are prioritate si empatia fata de cumparator este maxima.

Irigator oral Panasonic EW-DJ10-A503 costa 179 de lei si are roluri multiple: indeparteaza placa bacteriana, maseaza delicat gingiile, reduce riscurile infectiilor, inflamarii si sangerarii gingivale.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top