Curierul de Iasi

Termo Service premiază cea mai frumoasa grădină

Venirea primăverii, oferă prilejul bunilor gospodari să uite că stau la bloc și să transforme spațiile aferente blocurilor în grădini aranjate cu iscusință și creativitate. Pentru al doilea an consecutiv, SC Termo Service SA  va premia cele mai frumoase spaţii verzi, amenajate în jurul blocurilor.

„Dorim prin această iniţiativă să încurajăm locatarii blocurilor să îşi amenajeze în spaţiile aferente asociaţiei adevărate grădini, cu flori şi copaci. Pe lângă un aspect plăcut aceste spaţii verzi pot oferi oaze de relaxare pentru locatari”, a precizat Tudor Tudose, directorul Termo Service. Asociaţiile de proprietari sau locatarii se pot înscrie în concursul „Cea mai frumoasă grădină” prin imagini ale spaţiilor sau prin anunţarea intenţiei la Termoservice. Juriul format din reprezentanţi ai societăţii vor vizita spaţiile înscrise şi apoi vor fi stabiliţi câştigătorii din acest an.

Fotografiile sau simpla exprimare  a intenției de participare pot fi comunicate la adresa de mail office@termoservice-iasi.ro, sau la sediul Administrației de Clădiri din fiecare zonă.

Anul trecut au fost premiate patru asociaţii pentru spaţiile verzi din jurul blocurilor. Cele mai frumoase grădini în 2010 au fost cele amenajate de membrii asociațiilor de proprietari de la blocurile B2, str. Mircea cel Bătrân, O4, Al. Mircea cel Bătrân , nr. 4, L5-1, din str. Ciric, nr. 52 și 841, din str. Egalității, nr. 12-1.

Cea mai frumoasă grădină va fi premiată în cadrul evenimentului ce marchează  pentru Termo-Service împlinirea a 10 ani în activitatea de administrare a imobilelor.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top